بحث کاربر:Behabadi: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه قرآن)
سطر ۶۶: سطر ۶۶:
 
|}
 
|}
  
--[[کاربر:Zamani|Zamani]] ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۵:۳۳ (IRDT)
+
--[[کاربر:Zamani|Zamani]] ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۵:۳۳ (IRDT)باسلام وتشکر ایرادی نیست بگذارید جدول را ابتدا کامل کنم وشماآنرا درمکان مورد نظر قرار دهیدآنگاه برای مواردی که صفحه وجودندارد ابتدا بصورت کوتاه ایجاد ودردراز مدت آنرا کاربران واز جمله خودم تکمیل کنم موافقید؟ یا نظر دیگری دارید؟--[[کاربر:Behabadi|Behabadi]] ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۶:۳۷ (IRDT)

نسخهٔ ‏۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۲:۰۷

سلام


به دانشنامه اسلامی خوش آمدید! برای آشنائی با این سایت معرفی دانشنامه اسلامی را ببینید. اگر قصد مشارکت در این دانشنامه را دارید قوانین را بخوانید و از راهنمائی های زیر کمک بگیرید:

تغییر در صفحه قبلی

ایجاد صفحه



موفق باشید.--Zamani ‌۲۵ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۱:۲۱ (IRDT)

منبع فراموش نشود

برخی ویرایش های فعلی تان منبع ندارد. لطفا منبع را قید بفرمایید.--Zamani ‌۲۵ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۱:۲۲ (IRDT)

سلام برشما

بنام خدا بادرود وتشکر هنوز در آغاز راهم وبمرور با دانشنامه آشنا خواهم شد. درمورد منبع مطالب بمرور آنهارا تکمیل میکنم ضمنا اینکه آیا نظرات خودتان را به بنده ایمیل نمیکنید؟ تا آگاه شوم ممنونم (لطفا اینجا را به کمک آیکون چهارم از سمت چپ در بالای همین صفخه ویرایش یا گذاشتن ~~~~ امضاء کنید)

سلام

معمولا در ویکی ها یعنی سایتهای مشارکتی مرسوم نیست که صحبت ها و نظرات افراد به صورت ایمیل که غیر قابل مشاهده برای عموم است رد و بدل شود. تعامل در دانشنامه های اینچنینی معمولا به یکی از صورتهای زیر است:

1. در صورت عدم رعایت قوانین، مستند به قوانین مطلب گذاشته شده یا ویرایش انجام شده خنثی می گردد.

2. به کاربر در صفحه بحث خود او تذکری داده می شود و یا نقطه نظری منتقل می شود

3. در صفحه بحث مقاله ای که کاربر روی آن کار میکند دیگران نظرات خود را می نویسند

4. فرد نظر خود را به صورت تغییر در متن مقاله با رعایت قوانین اعمال می کند (یعنی مقاله را تغییر می دهد یا ویرایش جدید میکند.

البته این بدان معنا نیست که ارسال ایمیل مشکلی دارد . من روال معمول را گفتم.

فرصت نکرده ام مطالبتان را به دقت بخوانم. اجمالا تا اینجای کارتون فعالیت چشمگیر و قابل تقدیری داشتید . فقط مشکلی که هست برخی از مطالب شما عنوان دانشنامه ای نداره بلاخص این مقاله جدیدتون با عنوان " آشنائی جامع باقرآن کریم‌" . ببخشید مجبورم حذف کنم. پیشنهاد میکنم دانشنامه اسلامی:شیوه نامه تدوین مقاله رو بخونید. --Zamani ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۱:۲۹ (IRDT)

باسلام وتشکر درمورد مطلب اخیرم درنظر داشتم تمام دانشنامه اسلامی را که درارتباط با قران کریم بود بصورت حداقل فهرست وار بنویسم که کاری بدیع است اگر موافقید متن را برگردانید تا کار ادامه یابد ممنونم. باسلام مجدد شیوه نامه را دقیقا مطالعه کردم بنظرم مشکلی نیست چون مطلب نوشته خودبنده است ودارای منبع معتبر ویاور همه علاقه مندان به قران کریم بهرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند متشکرم--Behabadi ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۲:۵۵ (IRDT)

مشکل مطلب اخیرتان این بند از شیوه نامه بود: "عنوان مقالات دانشنامه نبایستی روزنامه‌ای باشد یا به گونه‌ای باشد که نتیجه مقاله در آن بیان شده باشد. به عبارت دیگر بایستی صرفا بیان‌کننده موضوع مقاله باشد و اضافه بر آن دید و نظر خاصی را به خواننده القا نکند."

کاری که شما می خواستید انجام بدید رو معمولا به این شکل انجام می دهند که یک الگوی خوب طراحی می کنند و در پایین تمام صفحات مرتبط با آن موضوع می گذارند مثل این مورد: الگو:قرآن

من مطلب شما رو احیا میکنم و بعد اون رو منتقل میکنم به یک صفحه موقت و توضیحاتی در بالاش می نویسم . فکر کنم از کاری که می کنم خوشتون بیاد

ضمنا فکر کنم مطلب داخل پرانتز در پایان مقاله خودتان رو نخوندید چون باز هم امضاء نفرمودید. قبلی ها رو هم لطفا امضاء کنید.--Zamani ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۲:۱۹ (IRDT)باسلام وتشکر حتما آدرس صفحه را لطف فرمائید ضمنا با این نوشتار خلاء های دانشنامه آشکار میگردد در مورد امضا جایش را بلد نبودم حالا پیدا کردم ممنونم--Behabadi ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۲:۵۵ (IRDT)

هر تغییر جدیدی را شما می توانید از بخش تغییرات اخیر که در سمت راست سایت در دسترستون قرار داده شده ببینید. --Zamani ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۳:۰۴ (IRDT)

صفحه قرآن

کاری که الان شما دارید انجام میدید فهرست مطالب دانشنامه در موضوعات مرتبط با دانشنامه نیست. اگر اصرار دارید مطالب خودتون رو در مورد قرآن در سایت منتشر کنید. برای هر مطلبی صفحه جدید بسازید یا اگر مقاله آن موجود است همون رو تقویت کنید. می تونید هم به صورت موجز در صفحه قرآن مطالبتون رو بگذارید. متشکرم

البته من برخی از کاربران دیگر سایت رو به این صفحه که الان خمیر مایه اش نوشته شماست دعوت کردم که درباره ان الگو نظر بدهند. خواهشمندم شما هم اگر نظری دارید بفرمایید یا اگر به همون صورت فهرست وار که می نوشتید هنوز فهرستتون کامل نشده اضافه کنید. توضیحات رو در خود صفحات بنویسید. من بعدا به کمک همین فهرست که انشاء الله به کمک دیگر کاربران خوب کامل میشه و خوب چکش کاری میشه یه جدول شبیه به جداول الگوهای موضوعی طراحی میکنم که بگذاریم زیر تموم صفحات قرآن. اون وقت در همه صفحه ها هم دیده میشه و کاربران رو هدایت و راهنمایی میکنه.--Zamani ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۴:۴۲ (IRDT)باسلام البته همان است که می فرمائید تکمیل مطالب موجود یک امر است وایجاد صفحات جدید امر دیگری اولی بطور عرضی ودومی طولی است ومن فعلا دومی را پی گرفته ام تا بعدا صفحات جدید ایجاد گردد همه ازقران کریم است--Behabadi ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۴:۵۱ (IRDT)

مشکل اینجاست که الان صفحه ای که شما در آن دارید ویرایش می کنید صفحه ای هست که من اسمش رو گذاشتم صفحه پیش نویس الگوی قرآن شناسی یعنی جایی که کاربران می خواهند تعامل کنند برای طراحی الگوی قرآن شناسی. این رو به خاطر این انجام دادم که شما می خواستید یه فهرست از مطالب مرتبط با قرآن بسازید. برای اینکه دستتون بیاد می خواهیم چه کار کنیم من یه پیش نویس از اون الگویی رو که میگم براتون درست کردم همینجا ببینید

قرآن شناسی
مباحث مقدماتی * نام های قرآن * رسم الخط قرآن * ...
مباحث مربوط به شکل ظاهری قرآن

اجزاء قرآن :1-سوره 2-آیه 3-کلمه 4-حرف ....

ادبیات قرآن: 1-اعجاز قرآن ....

محتوای قران == مسایل محتوائی ==

اصول دین: 1-توحید 2- نبوت ...

فروع دین: احکام عبادی، ....

--Zamani ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۵:۳۳ (IRDT)باسلام وتشکر ایرادی نیست بگذارید جدول را ابتدا کامل کنم وشماآنرا درمکان مورد نظر قرار دهیدآنگاه برای مواردی که صفحه وجودندارد ابتدا بصورت کوتاه ایجاد ودردراز مدت آنرا کاربران واز جمله خودم تکمیل کنم موافقید؟ یا نظر دیگری دارید؟--Behabadi ‌۲۶ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۶:۳۷ (IRDT)