راهنما:روش ویرایش یک صفحه

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو

برای ویرایش یک صفحه از دانشنامه اسلامی روی کلید ویرایش در بالای صفحه کلیک کنید. این کار شما را به صفحه‌ای می‌برد که دارای یک جعبه متن قابل ویرایش است که متن اصلی صفحه در آن قرار دارد. پس از اتمام ویرایشتان خلاصه ویرایش را با عبارات کوتاه و چکیده‌وار در قسمتی که در پایین محل ویرایش مشخص شده، بنویسید. سپس با کلید پیش‌نمایش، تغییرات اعمال شده را مشاهده کنید و نهایتاً محتوا را ذخیره کنید.

ویرایش‌‌های جزیی

در زمان ویرایش یک مقاله در این سایت، ویرایشگر می‌تواند آن ویرایش را به عنوان یک ویرایش "جزیی" نشانه‌گذاری کند. (علامت مربوطه در پایین صفحه ویرایش) منظور از ویرایش جزیی تغییراتی است که در معنا و منظور متن تاثیری ندارد. همانند اصلاح‌های املایی، قالب‌بندی و تغییرات جزیی در ترتیب‌بندی متن.

فواید علامت گذاری ویرایش جزئی:

  • در زمان مشاهده آخرین تغییرات می‌توان ویرایش‌های جزیی را "مخفی" کرد.
  • به کاربران دیگر اعلام میکند که تغیرر داده شده تغییر قابل توجهی نیست تا وقت کاربران دیگر برای دیدن تغییرات گرفته نشود.

تذکر: نشانه‌‌گذاری یک تغییر قابل ملاحظه به عنوان ویرایش جزیی، یک تخلف شناخته می‌‌شود، به ویژه زمانی که در آن ویرایش بخشی از متن پاک شده باشد یا به نحوی تغییر داده شده باشد که معنا یا منظور دیگری را برساند (بدون در نظر گرفتن خطاها مانند واژگان تکراری)

ویرایش عمده

ویرایش‌های عمده تنها برای صفحاتی امکان‌پذیر است که جزء طبقه‌بندی مقالات اعضا باشند و در طبقه‌بندی‌های مقالات نشریات، مقالات سایت‌ها و بخشی از یک کتاب به علت رعایت حقوق مولفین این امکان وجود ندارد. دقت کنید که ویرایش عمده بایستی مستند و با دلیل باشد وگرنه مورد قبول قرار نخواهد گرفت و در صورت تکرار، امکان ویرایش از کاربر مورد نظر گرفته خواهد شد. پس اگر نیاز می‌بینید قبل از ویرایش دلیل خود را در صفحه بحث بیاورید.

راهنمایی های مرتبط

برای دریافت پاسخ سوالاتی که در ذهنتان دارید می توانید موارد زیر را ببینید:

رهنمودها