موسوعة الإمام الجواد عليه‌السلام (کتاب): تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی « بندانگشتی|موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام '''موسوعة الإ...» ایجاد کرد)
 
 
سطر ۲: سطر ۲:
  
  
 
+
'''«موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام»''' توسط مؤسسه ولى عصر با نظارت آیت‌الله خزعلى، نگارش یافته است. این مؤسسه، مجموعه‌اى مفصل در باره زندگانى [[ائمه اطهار|ائمه معصومین]] را آغاز کرده که تاکنون زندگى سه امام تدوین و منتشر شده است: موسوعة الامام الجواد علیه‌السلام در ۲ جلد، [[موسوعة الإمام الهادي عليه‌السلام (کتاب)|موسوعة الإمام الهادی علیه‌السلام]] ۴ جلدى و موسوعة الإمام العسکری علیه‌السلام ۶ جلد. این مجموعه‌ها مشتمل بر اخبار تاریخى و زندگى هر امام از آغاز تا رحلت و سپس نقل روایات و همچنین ذکر همه راویان و اصحاب آن بزرگوار است.
'''موسوعة الإمام الجواد عليه‌السلام''' توسط مؤسسه ولى عصر با نظارت [[خزعلی، ابوالقاسم|آیت‌الله خزعلى]]، نگارش یافته است.  
 
این مؤسسه، مجموعه‌اى مفصل در باره زندگانى ائمه معصومين را آغاز كرده كه تاكنون زندگى سه امام تدوين و منتشر شده است: موسوعة الامام الجواد عليه‌السلام در 2 جلد، [[موسوعة الإمام الهادي عليه‌السلام]] 4 جلدى و [[موسوعة الإمام العسكري عليه‌السلام]] 6 جلد.
 
 
 
مؤلفان اين مجموعه‌ها تمامى روايات مربوط به زندگى و آثار هر امام را به طور كامل جمع آورى و ارائه كرده‌اند.
 
  
 
==روش تأليف==
 
==روش تأليف==
  
 +
مؤلفان این مجموعه‌ها تمامى [[روایت|روایات]] مربوط به زندگى و آثار هر امام را به طور کامل جمع آورى و ارائه کرده‌اند. در این مجموعه آثار، عناوین بسیار جزئى شده و گاه ذیل یک عنوان تنها یکى دو خبر نقل شده است. البته روایات و اخبار، تجزیه شده و در قسمت مربوطه، فقط آنچه از روایت که مرتبط با عنوان بوده، آورده شده است.
  
در اين مجموعه آثار، عناوين بسيار جزئى شده و گاه ذيل يك عنوان تنها يكى دو خبر نقل شده است. البته روايات و اخبار، تجزيه شده و در قسمت مربوطه، فقط آنچه از روايت كه مرتبط با عنوان بوده، آورده شده است.
+
این موسوعه‌ها مشتمل بر هیچ گونه تحلیل و بررسى نیست و تنها به جمع آورى و نقل اخبار می‌پردازد. شیوه نقل هر خبر بر اساس نام مؤلف منبعى است که آن را گزارش کرده و پس از نام مؤلف مانند [[شيخ مفيد|شیخ مفید]]، [[ابوعمرو کشی|کشى]] یا [[مجلسی، محمدباقر|مجلسى]]، سلسله اسناد وى ذکر شده و در پاورقى آدرس کامل آن اثر آمده است.
 
 
اين موسوعه‌ها مشتمل بر هيچ گونه تحليل و بررسى نيست و تنها به جمع آورى و نقل اخبار می‌پردازد. شيوه نقل هر خبر بر اساس نام مؤلف منبعى است كه آن را گزارش كرده و پس از نام مؤلف مانند [[شيخ مفيد]]، [[کشی، محمد بن عمر|كشى]] يا [[مجلسی، محمدباقر|مجلسى]]، سلسله اسناد وى ذكر شده و در پاورقى آدرس كامل آن اثر آمده است.
 
 
 
اين مجموعه‌ها مشتمل بر اخبار تاريخى و زندگى هر امام از آغاز تا رحلت و سپس نقل روايات و همچنين ذكر همه راويان و اصحاب آن بزرگوار است.
 
 
 
بناى مؤلفان موسوعه‌ها بر آن است كه در موارد تكرار و اختلاف روايات، به قديمى ترين منبع مراجعه و متن خبر آن درج شود و بقيه موارد در پاورقى تذكر داده شود.
 
  
 +
بناى مؤلفان موسوعه‌ها بر آن است که در موارد تکرار و اختلاف روایات، به قدیمى ترین منبع مراجعه و متن خبر آن درج شود و بقیه موارد در پاورقى تذکر داده شود.
  
== منبع ==
+
==منبع==
 
ویکی نور
 
ویکی نور

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۷ اوت ۲۰۱۹، ساعت ۰۸:۳۱

موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام


«موسوعة الإمام الجواد علیه‌السلام» توسط مؤسسه ولى عصر با نظارت آیت‌الله خزعلى، نگارش یافته است. این مؤسسه، مجموعه‌اى مفصل در باره زندگانى ائمه معصومین را آغاز کرده که تاکنون زندگى سه امام تدوین و منتشر شده است: موسوعة الامام الجواد علیه‌السلام در ۲ جلد، موسوعة الإمام الهادی علیه‌السلام ۴ جلدى و موسوعة الإمام العسکری علیه‌السلام ۶ جلد. این مجموعه‌ها مشتمل بر اخبار تاریخى و زندگى هر امام از آغاز تا رحلت و سپس نقل روایات و همچنین ذکر همه راویان و اصحاب آن بزرگوار است.

روش تأليف

مؤلفان این مجموعه‌ها تمامى روایات مربوط به زندگى و آثار هر امام را به طور کامل جمع آورى و ارائه کرده‌اند. در این مجموعه آثار، عناوین بسیار جزئى شده و گاه ذیل یک عنوان تنها یکى دو خبر نقل شده است. البته روایات و اخبار، تجزیه شده و در قسمت مربوطه، فقط آنچه از روایت که مرتبط با عنوان بوده، آورده شده است.

این موسوعه‌ها مشتمل بر هیچ گونه تحلیل و بررسى نیست و تنها به جمع آورى و نقل اخبار می‌پردازد. شیوه نقل هر خبر بر اساس نام مؤلف منبعى است که آن را گزارش کرده و پس از نام مؤلف مانند شیخ مفید، کشى یا مجلسى، سلسله اسناد وى ذکر شده و در پاورقى آدرس کامل آن اثر آمده است.

بناى مؤلفان موسوعه‌ها بر آن است که در موارد تکرار و اختلاف روایات، به قدیمى ترین منبع مراجعه و متن خبر آن درج شود و بقیه موارد در پاورقى تذکر داده شود.

منبع

ویکی نور