حباب بن عامر شعبی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (صفحه‌ای جدید حاوی ' {{نوشته های اعضای دانشنامه}} <keywords content='کلید واژه: یاران امام حسین علیه السلام، ...' ایجاد کرد)
 
(ویرایش)
 
(۵ نسخه‌ٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
{{نوشته های اعضای دانشنامه}}
+
«حباب بن عامر بن کعب» از [[بنی تمیم]] است. [[ابن شهر آشوب]] او را «حباب بن حارث» دانسته است.<ref>مناقب آل ابی طالب علیه السلام، ج ۴، ص ۱۱۳.</ref> او از [[شیعه|شیعیان]] اهل [[کوفه]] بود که با [[مسلم بن عقیل]] بیعت کرد. پس از این که مسلم را مردم تنها گذاشتند، حباب از کوفه خارج شد و در بین راه [[امام حسین]] علیه السلام را ملاقات کرد و به او پیوست.
  
 +
حباب پس از ملحق شدن به امام، پیوسته با آن حضرت بود تا در [[کربلا]] در برابر امام به [[شهادت در راه خدا|شهادت]] رسید.<ref>ابصارالعین، ص ۱۹۵.</ref> سروی شهادت او را در حمله نخستین دانسته است.<ref>مناقب آل ابی طالب علیه السلام، ج ۴، ص ۱۱۳.</ref>
  
 +
==پانویس==
 +
<references />
  
 
+
{{الگو:واقعه عاشورا}}
«حباب» پسر عامر پسر کعب از [[بنی تمیم]] است. [[ابن شهر آشوب]] او را «حباب بن حارث» دانسته است.(1) او از شیعیان اهل [[کوفه]] بود که با [[مسلم بن عقیل]] بیعت کرد. پس از این که مسلم را مردم تنها گذاشتند، حباب از کوفه خارج شد و در بین راه [[امام حسین]] علیه السلام را ملاقات کرد و به او پیوست.
+
[[رده:شهدای کربلا]]
 
 
'''شهادت حباب'''
 
 
 
حباب پس از ملحق شدن به امام، پیوسته با آن حضرت بود تا در [[کربلا]] در برابر امام به شهادت رسید.(2) سروی شهادت او را در حمله نخستین دانسته است.(3)
 
 
 
پی‌ نوشت‌
 
 
 
(1). مناقب آل ابی طالب علیه السلام، ج 4، ص 113.
 
 
 
(2). ابصارالعین، ص 195.
 
 
 
(3). مناقب آل ابی طالب علیه السلام، ج 4، ص 113.
 

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۵ اکتبر ۲۰۲۱، ساعت ۱۱:۵۷

«حباب بن عامر بن کعب» از بنی تمیم است. ابن شهر آشوب او را «حباب بن حارث» دانسته است.[۱] او از شیعیان اهل کوفه بود که با مسلم بن عقیل بیعت کرد. پس از این که مسلم را مردم تنها گذاشتند، حباب از کوفه خارج شد و در بین راه امام حسین علیه السلام را ملاقات کرد و به او پیوست.

حباب پس از ملحق شدن به امام، پیوسته با آن حضرت بود تا در کربلا در برابر امام به شهادت رسید.[۲] سروی شهادت او را در حمله نخستین دانسته است.[۳]

پانویس

  1. مناقب آل ابی طالب علیه السلام، ج ۴، ص ۱۱۳.
  2. ابصارالعین، ص ۱۹۵.
  3. مناقب آل ابی طالب علیه السلام، ج ۴، ص ۱۱۳.
11.jpg
واقعه عاشورا
قبل از واقعه
شرح واقعه
پس از واقعه
بازتاب واقعه
وابسته ها