سیف بن الحارث بن سریع الجابری: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
(یک نسخهٔ میانیِ همین کاربر نمایش داده نشده است)
سطر ۱: سطر ۱:
 
{{بخشی از یک کتاب}}
 
{{بخشی از یک کتاب}}
  
 +
'''«سیف بن الحارث بن سریع الجابری»''' از [[شهدای کربلا|شهداى کربلا]] است. در برخی کتب، نام سیف بن حرث هم آمده است، که شاید همان سیف بن حارث باشد. نامش در [[زیارت ناحیه مقدسه|زیارت ناحیه]]، به صورت «شبیب بن حارث» آمده است. 
  
از شهداى جوان كربلاست. نامش در [[زيارت ناحيه]]، به صورت  «شبيب بن حارث » آمده  است. وى و پسرعمويش مالك بن عبدالله از [[كوفه]] آمده، در [[كربلا]] به [[امام حسين ]] علیه السلام پيوستند.  
+
وى به همراه پسرعموی جوانش [[مالک بن عبد الله بن سریع الجابری|مالک بن عبدالله]] از [[كوفه|کوفه]] آمده و در [[کربلا]] به [[امام حسين|امام حسین]] علیه السلام پیوستند. آن دو، هم برادر مادرى و هم پسرعمو بودند.<ref> انصار الحسین، ص ۷۷، عنصر شجاعت، ج ۲، ص ۱۳۰.</ref>
  
[[روز عاشورا]]، پس از شهادت حنظلة بن قيس، هنگامى كه دشمن به خيمه گاه امام حسين  علیه السلام نزديك شده بود، گريان خدمت امام آمدند و اذن ميدان طلبيدند. سپس هر دو با هم به ميدان رفته، جنگيدند تا شهيد شدند. آن دو، هم برادر مادرى و هم پسرعمو بودند.<ref> [[انصارالحسين]]، ص 77، عنصر شجاعت، ج 2، ص 130.</ref> در كتب، نام سيف بن حرث هم آمده است، شايد همان سيف بن حارث باشد.
+
[[روز عاشورا]]، هنگامى که دشمن به [[خیمه گاه کربلا|خیمه گاه]] امام حسین علیه السلام نزدیک شده بود، گریان خدمت امام آمدند و اذن میدان طلبیدند. سپس هر دو با هم به میدان رفته، جنگیدند تا شهید شدند.
  
 
==پانویس==
 
==پانویس==
<references/>
+
<references />
  
 
==منابع==
 
==منابع==
* جواد محدثی، فرهنگ عاشورا.
+
 
 +
*[[فرهنگ عاشورا (کتاب)|فرهنگ عاشورا]]، جواد محدثی.
  
 
{{الگو:واقعه عاشورا}}
 
{{الگو:واقعه عاشورا}}
 
[[رده:شهدای کربلا]]
 
[[رده:شهدای کربلا]]
 +
[[رده:اصحاب امام حسین علیه السلام]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۱۶:۰۳

این مدخل از دانشنامه هنوز نوشته نشده است.

Icon book.jpg

محتوای فعلی بخشی از یک کتاب است که برای اینجا مناسب بوده است.

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


«سیف بن الحارث بن سریع الجابری» از شهداى کربلا است. در برخی کتب، نام سیف بن حرث هم آمده است، که شاید همان سیف بن حارث باشد. نامش در زیارت ناحیه، به صورت «شبیب بن حارث» آمده است.

وى به همراه پسرعموی جوانش مالک بن عبدالله از کوفه آمده و در کربلا به امام حسین علیه السلام پیوستند. آن دو، هم برادر مادرى و هم پسرعمو بودند.[۱]

روز عاشورا، هنگامى که دشمن به خیمه گاه امام حسین علیه السلام نزدیک شده بود، گریان خدمت امام آمدند و اذن میدان طلبیدند. سپس هر دو با هم به میدان رفته، جنگیدند تا شهید شدند.

پانویس

  1. انصار الحسین، ص ۷۷، عنصر شجاعت، ج ۲، ص ۱۳۰.

منابع

11.jpg
واقعه عاشورا
قبل از واقعه
شرح واقعه
پس از واقعه
بازتاب واقعه
وابسته‌ها
مسابقه از خطبه ۱۱۴ نهج البلاغه