سیف بن الحارث بن سریع الجابری: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(اضافه کردن رده)
 
(۲ نسخه‌ٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
 
{{بخشی از یک کتاب}}
 
{{بخشی از یک کتاب}}
  
 +
'''«سیف بن الحارث بن سریع الجابری»''' از شهداى جوان [[کربلا]] است. در برخی کتب، نام سیف بن حرث هم آمده است، شاید همان سیف بن حارث باشد. 
  
 +
نامش در [[زیارت ناحیه مقدسه|زیارت ناحیه]]، به صورت «شبیب بن حارث» آمده است. وى و پسرعمویش [[مالک بن عبد الله بن سریع الجابری|مالک بن عبدالله]] از [[كوفه|کوفه]] آمده، در کربلا به [[امام حسين|امام حسین]] علیه السلام پیوستند.
  
 +
[[روز عاشورا]]، پس از [[شهادت در راه خدا|شهادت]] حنظلة بن قیس، هنگامى که دشمن به [[خیمه گاه کربلا|خیمه گاه]] امام حسین علیه السلام نزدیک شده بود، گریان خدمت امام آمدند و اذن میدان طلبیدند. سپس هر دو با هم به میدان رفته، جنگیدند تا شهید شدند. آن دو، هم برادر مادرى و هم پسرعمو بودند.<ref> انصار الحسین، ص ۷۷، عنصر شجاعت، ج ۲، ص ۱۳۰.</ref>
  
از شهداى جوان كربلاست. نامش در [[زيارت ناحيه]]، به صورت  «شبيب بن حارث » آمده  است. وى و پسرعمويش مالك بن عبدالله از [[كوفه]] آمده، در [[كربلا]] به [[امام حسين ]] علیه السلام پيوستند.
+
==پانویس==
 +
<references />
  
[[روز عاشورا]]، پس از شهادت حنظلة بن قيس، هنگامى كه دشمن به خيمه گاه امام  حسين  علیه السلام نزديك شده بود، گريان خدمت امام آمدند و اذن ميدان طلبيدند. سپس هر دو با هم به ميدان رفته، جنگيدند تا شهيد شدند. آن دو، هم برادر مادرى و هم پسرعمو بودند.<ref> [[انصارالحسين]]، ص 77، عنصر شجاعت، ج 2، ص 130.</ref> در كتب، نام سيف بن حرث هم آمده است، شايد همان سيف بن حارث باشد.
+
==منابع==
 
 
==پانویس ==
 
<references />
 
  
== منبع ==
+
*جواد محدثی، [[فرهنگ عاشورا (کتاب)|فرهنگ عاشورا]].
  
جواد محدثی, فرهنگ عاشورا
+
{{الگو:واقعه عاشورا}}
 
[[رده:شهدای کربلا]]
 
[[رده:شهدای کربلا]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۶ آوریل ۲۰۲۱، ساعت ۰۴:۵۴

این مدخل از دانشنامه هنوز نوشته نشده است.

Icon book.jpg

محتوای فعلی بخشی از یک کتاب متناسب با عنوان است.

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


«سیف بن الحارث بن سریع الجابری» از شهداى جوان کربلا است. در برخی کتب، نام سیف بن حرث هم آمده است، شاید همان سیف بن حارث باشد.

نامش در زیارت ناحیه، به صورت «شبیب بن حارث» آمده است. وى و پسرعمویش مالک بن عبدالله از کوفه آمده، در کربلا به امام حسین علیه السلام پیوستند.

روز عاشورا، پس از شهادت حنظلة بن قیس، هنگامى که دشمن به خیمه گاه امام حسین علیه السلام نزدیک شده بود، گریان خدمت امام آمدند و اذن میدان طلبیدند. سپس هر دو با هم به میدان رفته، جنگیدند تا شهید شدند. آن دو، هم برادر مادرى و هم پسرعمو بودند.[۱]

پانویس

  1. انصار الحسین، ص ۷۷، عنصر شجاعت، ج ۲، ص ۱۳۰.

منابع

11.jpg
واقعه عاشورا
قبل از واقعه
شرح واقعه
پس از واقعه
بازتاب واقعه
وابسته ها