حسین بن مظفر حمدانی قزوینی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (مهدی موسوی صفحهٔ مرحوم قزوينی را به حسین بن مظفر حمدانی قزوینی منتقل کرد)
(ویرایش)
 
سطر ۱: سطر ۱:
حسین بن مظفر حمدانی قزوینی یكی از علمای مكتب [[امامیه]] در قرن پنجم است كه قریب سی سال در [[بغداد]] و [[نجف]] از محضر [[شیخ  طوسی]] بهره مند بود. در  اواخر عمر از مدرسین حوزه نجف بود. مجالست و معاشرت او بیش از سایرین از  [[شیخ الطائفه]] بوده است.
+
'''حسین بن مظفر حمدانی قزوینی''' (م، ۵۰۲ ق)، یکی از علمای مکتب [[امامیه]] در قرن پنجم هجری است که قریب سی سال در [[بغداد]] و [[نجف]] از محضر [[شیخ  طوسی]] بهره مند بود و بیشترین مجالست و معاشرت را با او داشت.  
  
غیر از تدریس تألیفاتی بنام لؤلؤ در مواعظ، نصرة الحق، هتك و استار باطنیه در ردّ مذهب [[قرامطه]]<ref>قرامطه مذهبی ساختگی شبیه به باطنیه و [[اسماعیلیه]] دارند.</ref> را به  رشته تحریر  برد. وفات مرحوم قزوینی اوایل قرن ششم (502 هجری) بوده است.
+
حمدانی در اواخر عمر از مدرسین [[حوزه علمیه|حوزه علمیه]] نجف بوده است. وی غیر از تدریس، تألیفاتی بنام «لؤلؤ» در مواعظ، «نصرة الحق»، «هتک و استار باطنیه» در ردّ مذهب [[قرامطه]]<ref>قرامطه مذهبی ساختگی شبیه به باطنیه و [[اسماعیلیه]] دارند.</ref> را به  رشته تحریر  برد. وفات مرحوم قزوینی اوایل قرن ششم هجری است.
 +
 
 +
== پانویس ==
 +
<references />
 +
==منابع==
 +
* پایگاه شعائر
  
==منبع==
 
پایگاه شعائر
 
 
[[رده:علمای قرن ششم]]
 
[[رده:علمای قرن ششم]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ ژانویهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۳۹

حسین بن مظفر حمدانی قزوینی (م، ۵۰۲ ق)، یکی از علمای مکتب امامیه در قرن پنجم هجری است که قریب سی سال در بغداد و نجف از محضر شیخ طوسی بهره مند بود و بیشترین مجالست و معاشرت را با او داشت.

حمدانی در اواخر عمر از مدرسین حوزه علمیه نجف بوده است. وی غیر از تدریس، تألیفاتی بنام «لؤلؤ» در مواعظ، «نصرة الحق»، «هتک و استار باطنیه» در ردّ مذهب قرامطه[۱] را به رشته تحریر برد. وفات مرحوم قزوینی اوایل قرن ششم هجری است.

پانویس

  1. قرامطه مذهبی ساختگی شبیه به باطنیه و اسماعیلیه دارند.

منابع

  • پایگاه شعائر