سید محمدمهدی حسینی لاله زاری: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی '{{مدخل دائرة المعارف|اثر آفرینان}} '''''لاله‏زاری، مهدی قرن: 14 (تو 1324 ق) عالم دی...' ایجاد کرد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
 
{{مدخل دائرة المعارف|[[اثر آفرینان]]}}
 
{{مدخل دائرة المعارف|[[اثر آفرینان]]}}
  
'''''لاله‌زاری، مهدی
+
'''''لاله‌زاری، مهدی'''''
  
قرن: 14
+
قرن: 14 (تولد 1324 ق)
  
(تو 1324 ق)
+
عالم دینى، [[فقیه]] و نیکوکار. در [[تهران]] به دنیا آمد و سطوح را در خدمت شیخ مهدى نورى و میرزا طاهر تنکابنى فراگرفت. در عصر [[میرزا محمد تقی شیرازی|میرزا محمدتقى شیرازى]] به [[نجف]] رفت و پس از مدتى به [[ایران]] بازگشت. در ۱۳۴۲ ق براى بار دوم به نجف رفت و [[اصول فقه‌‌‌‌|اصول]] را از محضر آیت ‌اللَّه مشکینى فراگرفت و مدت دوازده سال نیز از درس و بحث آیت ‌اللَّه [[آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی|سید ابوالحسن اصفهانى]] و آیت ‌اللَّه [[سید ضیاء الدین عراقی|آقا ضیاءالدین عراقى]] و آیت ‌اللَّه [[شيخ کاظم شيرازی|شیخ کاظم شیرازى]] استفاده نمود. وی در ۱۳۶۰ ق به تهران آمد و در شهر رى ساکن گردید و به انجام وظایف دینى پرداخت.
  
عالم دینى، فقیه و نیكوكار. در تهران به دنیا آمد و سطوح را در خدمت شیخ مهدى نورى و میرزا طاهر تنكابنى فراگرفت. در عصر میرزا محمدتقى شیرازى به [[نجف]] رفت و پس از مدتى به ایران بازگشت. در 1342 ق براى بار دوم به نجف رفت و اصول را از محضر آیت ‌اللَّه مشكینى فراگرفت و مدت دوازده سال نیز از درس و بحث آیت ‌اللَّه سید ابوالحسن اصفهانى و آیت ‌اللَّه آقا ضیاءالدین عراقى و آیت ‌اللَّه شیخ كاظم شیرازى استفاده نمود.
+
از آثار اجتماعی: مدرسه‌ى آیت‌ اللَّه لاله زارى در شهر رى؛ [[حوزه علميه|حوزه علمیه]] و مسجد لاله زارى در شهر رى؛ مسجد خاتم النبیین صلی الله علیه و آله در شهر رى؛ مسجد لاله زارى در خیابان لاله زار؛ مسجد بى‌بى در سپهسالار؛ مسجد سلمان در خیابان هفده شهریور؛ مسجد قائم، مسجد حاج محمدحسن قنبرى، مسجد اباذر و مساجد دیگر در تهران و حومه.
  
در 1360 ق به [[تهران]] آمد و در شهر رى ساكن گردید و به انجام وظایف دینى پرداخت. از آثارش: مدرسه‌ى آیت‌ اللَّه لاله زارى در شهر رى؛ حوزه‌ى علمیه و مسجد لاله زارى در شهر رى؛ مسجد خاتم النبیین صلی الله علیه و آله در شهر رى؛ مسجد لاله زارى در خیابان لاله زار؛ مسجد بى‌بى در سپهسالار؛ مسجد سلمان در خیابان هفده شهریور؛ مسجد قائم، مسجد حاج محمدحسن قنبرى، مسجد اباذر و مساجد دیگر در تهران و حومه.
+
از آثار علمى: «تقریرات» اصول آیت ‌اللَّه مشکینى؛ «تقریرات» اصول آیت ‌اللَّه آقا ضیاءالدین عراقى؛ «تقریرات» [[میرزا محمدحسین نائینی|آیت‌ اللَّه نایینى]]، مباحث الفاظ؛ «تقریرات» فقه آیت ‌اللَّه اصفهانى؛ «رساله‌ى عملیه».
  
از آثار علمى: «تقریرات» اصول آیت ‌اللَّه مشكینى؛ «تقریرات» اصول آیت ‌اللَّه آقا ضیاءالدین عراقى؛ «تقریرات» آیت‌ اللَّه نایینى، مباحث الفاظ؛ «تقریرات» فقه آیت ‌اللَّه اصفهانى؛ «رساله‌ى عملیه».
+
==منابع==
  
==منابع==
+
*[[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، ج5، ص95.
* [[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، ج5، ص95.
 
  
 
[[رده:علمای قرن چهاردهم]]
 
[[رده:علمای قرن چهاردهم]]
 
[[رده:فقیهان]]
 
[[رده:فقیهان]]

نسخهٔ ‏۲۶ اوت ۲۰۱۹، ساعت ۰۶:۵۲

Icon-encycolopedia.jpg

این صفحه مدخلی از اثر آفرینان است

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


لاله‌زاری، مهدی

قرن: 14 (تولد 1324 ق)

عالم دینى، فقیه و نیکوکار. در تهران به دنیا آمد و سطوح را در خدمت شیخ مهدى نورى و میرزا طاهر تنکابنى فراگرفت. در عصر میرزا محمدتقى شیرازى به نجف رفت و پس از مدتى به ایران بازگشت. در ۱۳۴۲ ق براى بار دوم به نجف رفت و اصول را از محضر آیت ‌اللَّه مشکینى فراگرفت و مدت دوازده سال نیز از درس و بحث آیت ‌اللَّه سید ابوالحسن اصفهانى و آیت ‌اللَّه آقا ضیاءالدین عراقى و آیت ‌اللَّه شیخ کاظم شیرازى استفاده نمود. وی در ۱۳۶۰ ق به تهران آمد و در شهر رى ساکن گردید و به انجام وظایف دینى پرداخت.

از آثار اجتماعی: مدرسه‌ى آیت‌ اللَّه لاله زارى در شهر رى؛ حوزه علمیه و مسجد لاله زارى در شهر رى؛ مسجد خاتم النبیین صلی الله علیه و آله در شهر رى؛ مسجد لاله زارى در خیابان لاله زار؛ مسجد بى‌بى در سپهسالار؛ مسجد سلمان در خیابان هفده شهریور؛ مسجد قائم، مسجد حاج محمدحسن قنبرى، مسجد اباذر و مساجد دیگر در تهران و حومه.

از آثار علمى: «تقریرات» اصول آیت ‌اللَّه مشکینى؛ «تقریرات» اصول آیت ‌اللَّه آقا ضیاءالدین عراقى؛ «تقریرات» آیت‌ اللَّه نایینى، مباحث الفاظ؛ «تقریرات» فقه آیت ‌اللَّه اصفهانى؛ «رساله‌ى عملیه».

منابع