نوشتار پیشنهادی ۳ شعبان: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «<div class="hp-sep"></div> <div id="example" class="aside" style="border-radius:; width: 100%; height:30px; float: center; text-align:cente...» ایجاد کرد)
 
 
(۲ نسخهٔ میانیِ همین کاربر نمایش داده نشده است)
سطر ۱: سطر ۱:
<div class="hp-sep"></div>
+
{{نوشتار پیشنهادی صفحه اول
<div id="example" class="aside" style="border-radius:; width: 100%; height:30px; float: center; text-align:center; border: 1px solid #ccccff; box-sizing: border-box; padding: 0 1em 1em; background: #ccccff;"><font face="B Titr, Times New Roman, serif" style="font-size:120%">مقاله پیشنهادی</font>
+
|عنوان=امام حسین علیه السلام
</div>
+
|متن=
<div class="hp-sep"></div>
+
'''ابوعبدالله حسین بن علی علیه السلام'''، ملقب به [[سید الشهداء]]، فرزند دوم [[امام علی علیه السلام|امام علی]] علیه السلام و [[حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها|حضرت فاطمه]] سلام الله علیها و [[امام]] سوم [[شیعه|شیعیان]] است. آن حضرت پس از [[شهادت در راه خدا|شهادت]] برادرش [[امام حسن علیه السلام|امام حسن]] علیه السلام در سال ۵۰ هجری قمری به [[امامت]] رسید. ده سال از امامت آن حضرت مقارن با سالهای پایانی حکومت [[معاویه]] اولین حاکم [[بنی امیه]] بود، و پس از اینکه [[یزید]] فرزند معاویه در سال ۶۰ هجری پس از مرگ پدرش علی رغم مفاد [[صلح امام حسن علیه السلام|صلحنامه]] او با امام حسن علیه السلام، بر مسند [[خلافت]] تکیه زد، آن حضرت به دعوت مردم [[کوفه]] دست به قیام زد. اما مردم کوفه به آن حضرت [[خیانت]] نمودند و در پی آن، ایشان به همراه تعدادی از بستگان و یاران همراهش در دهم [[ماه محرم|محرم]] سال ۶۱ هجری قمری در واقعه جانسوز [[واقعه عاشورا|عاشورا]] به شهادت رسیدند. شیعیان به همین مناسبت ماه محرم را به اقامه عزا برای آن حضرت و یارانش می پردازند.
<div style=" border:1px; border-radius:1em; border: 1px solid #a7d7f9; float: center; margin:4px 0px 0px 4px; width: 94%; padding: 1em 1em 1em 1em ">
+
==ولادت امام حسین==
<center>
 
<span style="font-size:170%; text-align:center; float: center; font-family:BBNacim , Times New Roman, serif;">[[امام حسین علیه السلام]]</span>
 
</center>
 
  
ابوعبدالله حسين بن [[امام علی|علي بن ابي طالب]] عليهم السلام دومين نواده [[رسول خدا]] صلی الله علیه و آله از حضرت [[فاطمه زهرا]] سلام الله علیها و سومين امام از [[اهل بيت]] طاهرين و يکي از دو سرور جوانان اهل بهشت و يکي از پنج نفر [[اصحاب کسا]] است. او شهید کربلا و ملقب به سرور شهيدان است.
+
اکثر منابع [[ولادت امام حسین علیه السلام|ولادت امام حسین]] علیه السلام را در سال چهارم هجری در شهر [[مدینه]] و در اوایل [[ماه شعبان]] ذکر نموده اند و در این بین، برخی منابع روز سوم و برخی پنجم شعبان را به عنوان تاریخ دقیق ولادت آن حضرت تعیین نموده اند.
  
==ولادت امام حسین علیه السلام==
+
}}
 
 
[[ولادت امام حسین علیه السلام]] بنا به قول مشهور روز سوم ماه [[شعبان]] سال چهارم هجرت در شهر مدينه به دنيا آمد. اما برخي گويند تولد آن حضرت در پنجم شعبان سال سوم يا چهارم هجري بوده است.
 
==کنيه و لقب و نقش انگشتري امام حسین علیه السلام==
 
 
 
کنيه آن حضرت را ابو عبد الله و القاب وي را الرشيد، الوفي، الطيب، السيد، الزکي، المبارک
 
 
 
[[امام حسین علیه السلام|...ادامه]]
 
 
 
</div>
 
 
<noinclude>
 
<noinclude>
 
[[رده:نوشتارهای پیشنهادی مناسبت های قمری]]
 
[[رده:نوشتارهای پیشنهادی مناسبت های قمری]]
 
</noinclude>
 
</noinclude>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۸ مارس ۲۰۲۱، ساعت ۰۷:۰۹

مقاله پیشنهادی

امام حسین علیه السلام

ابوعبدالله حسین بن علی علیه السلام، ملقب به سید الشهداء، فرزند دوم امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها و امام سوم شیعیان است. آن حضرت پس از شهادت برادرش امام حسن علیه السلام در سال ۵۰ هجری قمری به امامت رسید. ده سال از امامت آن حضرت مقارن با سالهای پایانی حکومت معاویه اولین حاکم بنی امیه بود، و پس از اینکه یزید فرزند معاویه در سال ۶۰ هجری پس از مرگ پدرش علی رغم مفاد صلحنامه او با امام حسن علیه السلام، بر مسند خلافت تکیه زد، آن حضرت به دعوت مردم کوفه دست به قیام زد. اما مردم کوفه به آن حضرت خیانت نمودند و در پی آن، ایشان به همراه تعدادی از بستگان و یاران همراهش در دهم محرم سال ۶۱ هجری قمری در واقعه جانسوز عاشورا به شهادت رسیدند. شیعیان به همین مناسبت ماه محرم را به اقامه عزا برای آن حضرت و یارانش می پردازند.

ولادت امام حسین

اکثر منابع ولادت امام حسین علیه السلام را در سال چهارم هجری در شهر مدینه و در اوایل ماه شعبان ذکر نموده اند و در این بین، برخی منابع روز سوم و برخی پنجم شعبان را به عنوان تاریخ دقیق ولادت آن حضرت تعیین نموده اند. ...ادامه