نوشتار پیشنهادی هفته ۳۳: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «<div class="hp-sep"></div> <div id="example" class="aside" style="border-radius:; width: 100%; height:30px; float: center; text-align:cente...» ایجاد کرد)
 
سطر ۵: سطر ۵:
 
<div style=" border:1px; border-radius:1em; border: 1px solid #a7d7f9; float: center; margin:4px 0px 0px 4px; width: 94%; padding: 1em 1em 1em 1em ">
 
<div style=" border:1px; border-radius:1em; border: 1px solid #a7d7f9; float: center; margin:4px 0px 0px 4px; width: 94%; padding: 1em 1em 1em 1em ">
 
<center>
 
<center>
<span style="font-size:170%; text-align:center; float: center; font-family:BBNacim , Times New Roman, serif;">مکه</span>
+
<span style="font-size:170%; text-align:center; float: center; font-family:BBNacim , Times New Roman, serif;">رسالة الحقوق</span>
 
</center>
 
</center>
مکه مهمترين شهر كشور [[عربستان]] و جزء استان [[حجاز]] مى باشد كه در بخش غربى شبه جزيره عربستان قرار دارد. کعبه در این شهر قرار دارد و این شهر از آغاز [[خلقت]] قداستی ویژه داشته است، ولى تاريخ جغرافيايى و آبادانى اش با اسكان حضرت [[هاجر]] و [[حضرت اسماعیل]] عليه السلام در آن شروع مى شود. اين شهر پيش از اسلام به سبب خانه [[كعبه]] مركز تجارت شبه جزيره عربستان بوده است.
+
رسالة الحقوق نامه [[امام سجاد علیه السلام]] به یکی از اصحاب خویش است که در کتابهای حدیثی نقل شده و به صورت مستقل نیز چاپ شده است. این رساله بیش از 50 حق از حقوقی که در این عالم بر عهده انسان است را بیان می کند.  
 +
 +
== راوی رساله حقوق==
  
اهمیت ویژه شهر مكه علاوه بر وجود کعبه در آن، به خاطر بعثت [[پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله]] در این شهر و ظهور [[دين]] [[اسلام]] در آن است.
+
رساله الحقوق به روایت صحابی امام سجاد علیه‌السلام؛ [[ابوحمزه ثمالی]](متوفی به سال 150 ه) است. او [[امام سجاد]]، [[امام باقر]]، [[امام صادق]] و [[امام کاظم]] علیهم‌السلام را ملاقات کرده است.
  
==وجه تسمیه مکه==
+
...[[رسالة الحقوق|ادامه]]
برخي از [[علماء اسلام]] برآنند که نام مکه، به دليل کمي آب در آن جاست. اينان مي گويند: در لغت آمده است:
 
...[[مکه|ادامه]]
 
 
</div>
 
</div>

نسخهٔ ‏۶ اوت ۲۰۱۷، ساعت ۱۲:۵۹

مقاله پیشنهادی

رسالة الحقوق

رسالة الحقوق نامه امام سجاد علیه السلام به یکی از اصحاب خویش است که در کتابهای حدیثی نقل شده و به صورت مستقل نیز چاپ شده است. این رساله بیش از 50 حق از حقوقی که در این عالم بر عهده انسان است را بیان می کند.

راوی رساله حقوق

رساله الحقوق به روایت صحابی امام سجاد علیه‌السلام؛ ابوحمزه ثمالی(متوفی به سال 150 ه) است. او امام سجاد، امام باقر، امام صادق و امام کاظم علیهم‌السلام را ملاقات کرده است.

...ادامه