فریدون سپهسالار: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی '{{مدخل دائرة المعارف|اثر آفرینان}} '''سپهسالار، فریدون''' قرن: 7 (تو ح 615-610 ق) نوی...' ایجاد کرد)
 
 
سطر ۳: سطر ۳:
 
'''سپهسالار، فریدون'''
 
'''سپهسالار، فریدون'''
  
قرن: 7
+
قرن: ۷ (۶۱۵-۶۱۰ ق)
  
(تو ح 615-610 ق)
+
نویسنده و صوفى، معروف به سپهسالار. از پیروان و نزدیکان [[مولوی|جلال‌ الدین محمد بلخى]] (مولوی) بود که مدت چهل سال از عمر خود را در ملازمت مولوى سپرى کرد.
  
نویسندگان و صوفى معروف به سپهسالار. از پیروان و نزدیكان جلال‌ الدین محمد بلخى بود كه مدت چهل سال از عمر خود را در ملازمت مولوى سپرى كرد. فریدون بعد از [[مرگ]] مولوى، رساله‌اى در «احوال مولانا جلال‌الدین رومى» به نام «رساله‌ ى فریدون سپهسالار» در شرح احوال مولوى و مشایخ طریقه‌ ى مولویه نوشت كه از كتب بسیار مهم در تاریخ تصوف و علوم و آداب است.
+
فریدون بعد از مرگ مولوى، رساله‌اى در «احوال مولانا جلال‌الدین رومى» به نام «رساله‌ فریدون سپهسالار» در شرح احوال مولوى و مشایخ طریقه‌ مولویه نوشت که از کتب بسیار مهم در تاریخ [[تصوف]] و علوم و آداب است.
  
از دیگر آثارش «انموذج المناقب»، در احوال مولوى رومى كه در خاتمه دفتر ششم «مثنوى» به چاپ رسیده است.
+
از دیگر آثارش «انموذج المناقب»، در احوال مولوى رومى که در خاتمه دفتر ششم «[[مثنوی معنوی (کتاب)|مثنوى]]» به چاپ رسیده است.
  
 
==منابع==
 
==منابع==
* [[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، ج4، ص292.
+
 
 +
*[[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، ج۴، ص۲۹۲.
  
 
[[رده:عارفان]]
 
[[رده:عارفان]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۵ دسامبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۳:۰۰

Icon-encycolopedia.jpg

این صفحه مدخلی از اثر آفرینان است

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


سپهسالار، فریدون

قرن: ۷ (۶۱۵-۶۱۰ ق)

نویسنده و صوفى، معروف به سپهسالار. از پیروان و نزدیکان جلال‌ الدین محمد بلخى (مولوی) بود که مدت چهل سال از عمر خود را در ملازمت مولوى سپرى کرد.

فریدون بعد از مرگ مولوى، رساله‌اى در «احوال مولانا جلال‌الدین رومى» به نام «رساله‌ فریدون سپهسالار» در شرح احوال مولوى و مشایخ طریقه‌ مولویه نوشت که از کتب بسیار مهم در تاریخ تصوف و علوم و آداب است.

از دیگر آثارش «انموذج المناقب»، در احوال مولوى رومى که در خاتمه دفتر ششم «مثنوى» به چاپ رسیده است.

منابع