سوره قیامة: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(ایجاد صفحه)
سطر ۱: سطر ۱:
 
{{بخشی از یک کتاب}}
 
{{بخشی از یک کتاب}}
  
'''منبع:''' ترجمه مجمع البيان في تفسير القرآن، ج‌26، ص: 90
+
سوره قيامت در [[مکه]] نازل شده است.
  
 +
==عدد آیات==
  
'''نویسنده:''' فضل بن حسن طبرسی
+
قاريان كوفه كه در رأس آنان [[امیرالمؤمنین]] علىّ بن ابى طالب عليه السّلام است. عدد آيات اين سوره را چهل و ديگران سى و نه دانسته‌اند. قرّاء كوفه در آيه «لتعجل به» اختلاف كرده‌اند.
 
 
 
 
سوره قيامت در [[مکه]] نازل شده است.  
 
 
 
== عدد آیات: ==
 
  
قاريان كوفه كه در رأس آنان [[امیر المؤمنین]] علىّ بن ابى طالب عليه السّلام است عدد آيات اين سوره را چهل و ديگران سى و نه دانسته‌اند.قرّاء كوفه در آيه « لتعجل به» اختلاف كرده‌اند.
+
==فضيلت سوره==
  
== فضيلت سوره: ==
+
ابى بن كعب از [[پیامبر]] صلی الله علیه و آله روايت نموده كه هر كه سوره قيامت را قرائت كند من و جبرئيل براى او در روز قيامت گواهى مي دهيم كه او ايمان به روز قيامت داشته، مي آيد در حالى كه چهره‌اش بر افروختگى و زيبايى بر صورتهاى مردم در روز قيامت دارد.
  
ابى بن كعب از [[پیامبر]](ص) روايت نموده كه هر كه سوره قيامت را قرائت كند من و جبرئيل براى او در روز قيامت گواهى مي دهيم كه او ايمان به روز قيامت داشته، مي آيد در حالى كه چهره‌اش بر افروختگى و زيبايى بر صورتهاى مردم در روز قيامت دارد.
+
ابوبصير از [[امام صادق علیه السلام]] روايت نموده كه فرمود هر كه ادامه دهد قرائت سوره (لا اقسم) را و عمل به آن نمايد خداوند آن را در روز قيامت با او در قبرش بر انگيزد در بهترين و زيباترين صورتها كه او را بشارت داده و بخندد در روى او تا از صراط و ميزان بگذرد.
  
ابو بصير از [[امام صادق علیه السلام]] روايت نموده كه فرمود هر كه ادامه دهد قرائت سوره (لا اقسم) را و عمل به آن نمايد خداوند آن را در روز قيامت با او در قبرش بر انگيزد در بهترين و زيباترين صورتها كه او را بشارت داده و بخندد در روى او تا از صراط و ميزان بگذرد.
+
==منابع==
 +
فضل بن حسن طبرسی، ترجمه مجمع البيان في تفسير القرآن، ج‌26، ص90.
  
 
==پیوست==
 
==پیوست==

نسخهٔ ‏۹ دسامبر ۲۰۱۲، ساعت ۰۹:۴۵

این مدخل از دانشنامه هنوز نوشته نشده است.

Icon book.jpg

محتوای فعلی بخشی از یک کتاب متناسب با عنوان است.

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


سوره قيامت در مکه نازل شده است.

عدد آیات

قاريان كوفه كه در رأس آنان امیرالمؤمنین علىّ بن ابى طالب عليه السّلام است. عدد آيات اين سوره را چهل و ديگران سى و نه دانسته‌اند. قرّاء كوفه در آيه «لتعجل به» اختلاف كرده‌اند.

فضيلت سوره

ابى بن كعب از پیامبر صلی الله علیه و آله روايت نموده كه هر كه سوره قيامت را قرائت كند من و جبرئيل براى او در روز قيامت گواهى مي دهيم كه او ايمان به روز قيامت داشته، مي آيد در حالى كه چهره‌اش بر افروختگى و زيبايى بر صورتهاى مردم در روز قيامت دارد.

ابوبصير از امام صادق علیه السلام روايت نموده كه فرمود هر كه ادامه دهد قرائت سوره (لا اقسم) را و عمل به آن نمايد خداوند آن را در روز قيامت با او در قبرش بر انگيزد در بهترين و زيباترين صورتها كه او را بشارت داده و بخندد در روى او تا از صراط و ميزان بگذرد.

منابع

فضل بن حسن طبرسی، ترجمه مجمع البيان في تفسير القرآن، ج‌26، ص90.

پیوست

متن و ترجمه سوره