محمود هومن: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
سطر ۱: سطر ۱:
 
{{مدخل دائرة المعارف|[[اثر آفرینان]]}}
 
{{مدخل دائرة المعارف|[[اثر آفرینان]]}}
 +
 +
'''محمود هومن'''
  
 
(1359-1287 ش)
 
(1359-1287 ش)
  
نویسنده و استاد دانشگاه. در [[تهران]] به دنیا آمد. وى پس از اتمام تحصیلات ابتدایى و متوسطه در زادگاهش، تحصیلات عالیه خود را در دانشكده‌ى صنعتى ایران و آلمان ادامه داد. در 1312 ش به تدریس شیمى معدنى و اصول تجزیه‌هاى شیمیایى شعبه‌ى مهندسى شیمى دانشكده‌ى صنعتى تهران پرداخت. او همچنین مدتى مدیریت شعبه‌ى مهندسى شیمى و استادى اصول تجزیه‌هاى شیمیایى و شیمى عدنى را به عهده داشت. در 1327 ش براى تدریس [[فلسفه]] و تاریخ قرون اولیه‌ى اسلامى به دانشكده‌ى ادبیات تبریز رفت و مدتى نیز در دانشگاه تربیت معلم به تدریس فلسفه پرداخت. از آثار وى: «از زندگانى چه مى‌دانیم»؛ «تاریخ فلسفه»؛ «حافظ چه مى‌گوید»؛ «زیست یا زندگى».
+
نویسنده و استاد دانشگاه. در [[تهران]] به دنیا آمد. وى پس از اتمام تحصیلات ابتدایى و متوسطه در زادگاهش، تحصیلات عالیه خود را در دانشكده‌ى صنعتى [[ایران]] و آلمان ادامه داد. در 1312 ش به تدریس شیمى معدنى و اصول تجزیه‌هاى شیمیایى شعبه‌ى مهندسى شیمى دانشكده‌ى صنعتى تهران پرداخت. او همچنین مدتى مدیریت شعبه‌ى مهندسى شیمى و استادى اصول تجزیه‌هاى شیمیایى و شیمى عدنى را به عهده داشت.  
 +
 
 +
در 1327 ش براى تدریس [[فلسفه]] و تاریخ قرون اولیه‌ى اسلامى به دانشكده‌ى ادبیات [[تبریز]] رفت و مدتى نیز در دانشگاه تربیت معلم به تدریس فلسفه پرداخت.  
 +
 
 +
از آثار وى: «از زندگانى چه مى‌دانیم»؛ «تاریخ فلسفه»؛ «حافظ چه مى‌گوید»؛ «زیست یا زندگى».
 +
 
 +
==منبع==
 +
 
 +
*[[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، ج6، ص152.
  
==منابع==
 
* [[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، ج6، ص152.
 
 
[[رده:مدرسین دانشگاه]]
 
[[رده:مدرسین دانشگاه]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ مهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۰۵:۲۶

Icon-encycolopedia.jpg

این صفحه مدخلی از اثر آفرینان است

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


محمود هومن

(1359-1287 ش)

نویسنده و استاد دانشگاه. در تهران به دنیا آمد. وى پس از اتمام تحصیلات ابتدایى و متوسطه در زادگاهش، تحصیلات عالیه خود را در دانشكده‌ى صنعتى ایران و آلمان ادامه داد. در 1312 ش به تدریس شیمى معدنى و اصول تجزیه‌هاى شیمیایى شعبه‌ى مهندسى شیمى دانشكده‌ى صنعتى تهران پرداخت. او همچنین مدتى مدیریت شعبه‌ى مهندسى شیمى و استادى اصول تجزیه‌هاى شیمیایى و شیمى عدنى را به عهده داشت.

در 1327 ش براى تدریس فلسفه و تاریخ قرون اولیه‌ى اسلامى به دانشكده‌ى ادبیات تبریز رفت و مدتى نیز در دانشگاه تربیت معلم به تدریس فلسفه پرداخت.

از آثار وى: «از زندگانى چه مى‌دانیم»؛ «تاریخ فلسفه»؛ «حافظ چه مى‌گوید»؛ «زیست یا زندگى».

منبع