راهنما:ایجاد صفحه: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (تذکر)
سطر ۲: سطر ۲:
  
 
==تذکر==
 
==تذکر==
در نظر داشته باشید که این دانشنامه یک دانشنامه مشارکتی است و دیگران حق دارند با رعایت قوانین مطالب شما را پس از ذخیره نمودن شما در سیستم با رعایت تمودن قوانین در جهت تکمیل و بهتر شدن تغییر دهند. البته متن شما نیز برای همیشه در [[دانشنامه اسلامی:تاریخچه صفحات|تاریخچه صفحه]] خواهد آمد.
+
در نظر داشته باشید که این دانشنامه یک دانشنامه مشارکتی است و دیگران حق دارند با رعایت قوانین مطالب شما را پس از ذخیره نمودن شما در سیستم با رعایت نمودن قوانین در جهت تکمیل و بهتر شدن تغییر دهند. البته متن شما نیز برای همیشه در [[دانشنامه اسلامی:تاریخچه صفحات|تاریخچه صفحه]] خواهد آمد.
  
 
==روشهای ایجاد صفحه==
 
==روشهای ایجاد صفحه==

نسخهٔ ‏۱۱ نوامبر ۲۰۱۳، ساعت ۰۶:۰۳

کلیه کاربران انشنامه پس از ثبت نام در دانشنامه می توانند صفحات با عناوین جدید ایجاد نمایند. لیکن پیش از آن باید قوانین دانشنامه اسلامی را مطالعه نمایند.

تذکر

در نظر داشته باشید که این دانشنامه یک دانشنامه مشارکتی است و دیگران حق دارند با رعایت قوانین مطالب شما را پس از ذخیره نمودن شما در سیستم با رعایت نمودن قوانین در جهت تکمیل و بهتر شدن تغییر دهند. البته متن شما نیز برای همیشه در تاریخچه صفحه خواهد آمد.

روشهای ایجاد صفحه

ایجاد مقاله از طریق جستجو

عنوان مورد نظر خود را در دانشنامه جستجو کنید در صورتی که عنوان مورد نظر وجود نداشته باشد خود سیستم به شما پیشنهاد ساخت آن صفحه را می دهد و عنوان مورد جستجویتان را در متن پیام به صورت قرمز رنگ نمایش می دهد که با کلیک روی آن صفحه خالی ایجاد مقاله باز می شود. محتوای خود را در این صفحه وارد کنید، از نشانه‌گذاری‌ها استفاده فرمایید و ذخیره را کلیک کنید.

کلمات و عبارات قرمز رنگ

با کلیک بر روی هر یک از کلمات قرمز رنگ متن مقاله ها نیز صفحه خالی ایجاد مقاله باز می شود و به شما پیشنهاد ساخت صفحه ای با عنوان آن کلمه را می دهد. فهرست کل کلمات قرمز رنگ که صفحات مورد نیاز دانشنامه هستند را می توانید در [[اینجا ببینید.

پیش نمایش

اگر پیش از ذخیره پیش نمایش را بزنید می توانید نمائی از مقاله را در بالای صفحه ویرایش ببینید وقبل از نمایش برای کاربران اصلاحات لازم را در صفحه ویرایش انجام دهید

ویرایش فنی

سعی کنید تا جای ممکن خودتان راهنمای دانشنامه بلاخص بخش راهنما:قالب بندی نویسه ها را بخوانید و یرایش نوشته تان را خودتان انجام دهید. اما چنانچه فرصت این کار را ندارید حداقل با گذاشتن "{{نیازمند ویرایش فنی}}" در بالای نوشته تان، آن را برای دیگران علامت گذاری کنید تا آنها این کار را انجام بدهند.