نوشتار پیشنهادی هفته ۳۸: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «<div class="hp-sep"></div> <div id="example37" class="aside" style="border-radius:; width: 100%; height:30px; float: center; text-align:cen...» ایجاد کرد)
 
 
(یک نسخهٔ میانیِ همین کاربر نمایش داده نشده است)
سطر ۱: سطر ۱:
<div class="hp-sep"></div>
+
{{نوشتار پیشنهادی صفحه اول
<div id="example37" class="aside" style="border-radius:; width: 100%; height:30px; float: center; text-align:center; border: 1px solid #ccccff; box-sizing: border-box; padding: 0 1em 1em; background: #ccccff;"><font face="B Titr, Times New Roman, serif" style="font-size:120%">مقاله پیشنهادی</font>
+
|عنوان=مؤمن آل فرعون
</div>
+
|متن=
<div class="hp-sep"></div>
 
<div style=" border:1px; border-radius:1em; border: 1px solid #a7d7f9; float: center; margin:4px 0px 0px 4px; width: 94%; padding: 1em 1em 1em 1em ">
 
<center>
 
<span style="font-size:170%; text-align:center; float: center; font-family:BBNacim , Times New Roman, serif;">غدیر خم</span>
 
</center>
 
  
«غدیر خم» نام مکانی است که در آنجا [[پیامبر]](صلی الله علیه و آله و سلم) در پی دستور الهی، [[علی بن ابی طالب|علی]](علیه السلام) را به سمت جانشینی خود منصوب نمودند. این انتصاب در هجدهم [[ذی‌ الحجه‌]]ی سال دهم هجری در راه بازگشت از سفر [[حجةالوداع]] انجام پذیرفت.
+
مؤمن آل فرعون شخصیتی قرآنی است که در آیات 28 تا 45 [[سوره مؤمن]] (غافر) از او سخن به میان آمده است. مطابق با این آیات او مردى بوده است از فرعونيان كه به [[حضرت موسی]] علیه السلام [[ايمان]] آورده بود اما ايمان خود را مخفی می داشت. تا زمانی که [[فرعون]] عزم خود را برای قتل حضرت موسی جزم نمود و او چون جان حضرت موسی را در خطر دید در آن لحظات حساس به يارى حضرت موسى شتافت و با قوم خود به نفع حضرت موسی استدلال نموده ایمان خود را آشکار کرد.
  
==موقعیت مکانی غدیر خم==
+
==مومن آل فرعون چه کسی بوده است؟==
غدير در لغت به معني برکه آب است؛ و خم، نام مکاني است در سه مايلي جحفه که به صورت گودال بزرگي بوده که آب در آن فرو رفته بود و چون غدير در آن مکان بوده، غديرخم ناميده شده است.
+
در مورد اینکه این شخص چه کسی بوده است بعضى گفته اند: او پسرعمو يا پسرخاله فرعون بود و تعبير به "آل فرعون" را نيز شاهد بر اين معنى دانسته اند زيرا تعبير به آل معمولا در مورد خويشاوندان بكار مى رود هر چند در مورد دوستان و اطرافيان نيز گفته مى شود. بعضى ديگر او را يكى از [[پیامبران]] خدا بنام "حزبيل" يا "حزقيل" مى دانند.
 +
}}
  
جحفه، روستايي بزرگ واقع در سه منزلي از طرف [[مکه]] به سوي [[مدينه]] و [[ميقات]] اهل [[شام]] است، اسم اصلي آن مهيعه بوده و چون سيل آن را به کلي از بين برده، جحفه ناميده شده است. در جحفه راه مدينه، مصر و عراق از هم جدا مي شده است.
+
<noinclude>
 
+
[[رده:نوشتارهای پیشنهادی هفته های سال]]
...'''[[غدیر خم|ادامه]]'''
+
</noinclude>
</div>
 

نسخهٔ کنونی تا ‏۹ اوت ۲۰۱۸، ساعت ۰۷:۰۹

مقاله پیشنهادی

مؤمن آل فرعون

مؤمن آل فرعون شخصیتی قرآنی است که در آیات 28 تا 45 سوره مؤمن (غافر) از او سخن به میان آمده است. مطابق با این آیات او مردى بوده است از فرعونيان كه به حضرت موسی علیه السلام ايمان آورده بود اما ايمان خود را مخفی می داشت. تا زمانی که فرعون عزم خود را برای قتل حضرت موسی جزم نمود و او چون جان حضرت موسی را در خطر دید در آن لحظات حساس به يارى حضرت موسى شتافت و با قوم خود به نفع حضرت موسی استدلال نموده ایمان خود را آشکار کرد.

مومن آل فرعون چه کسی بوده است؟

در مورد اینکه این شخص چه کسی بوده است بعضى گفته اند: او پسرعمو يا پسرخاله فرعون بود و تعبير به "آل فرعون" را نيز شاهد بر اين معنى دانسته اند زيرا تعبير به آل معمولا در مورد خويشاوندان بكار مى رود هر چند در مورد دوستان و اطرافيان نيز گفته مى شود. بعضى ديگر او را يكى از پیامبران خدا بنام "حزبيل" يا "حزقيل" مى دانند. ...ادامه