حسین بن مظفر حمدانی قزوینی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(اضافه کردن رده)
(ویرایش)
 
(۶ نسخه‌ٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
{<I>منبع اين نوشتار يک سايت است. آن را با نوشته خودتان جايگزين کنيد.</I>}
+
'''حسین بن مظفر حمدانی قزوینی''' (م، ۵۰۲ ق)، یکی از علمای مکتب [[امامیه]] در قرن پنجم هجری است که قریب سی سال در [[بغداد]] و [[نجف]] از محضر [[شیخ  طوسی]] بهره مند بود و بیشترین مجالست و معاشرت را با او داشت.  
  
مرحوم قزوينی
+
حمدانی در اواخر عمر از مدرسین [[حوزه علمیه|حوزه علمیه]] نجف بوده است. وی غیر از تدریس، تألیفاتی بنام «لؤلؤ» در مواعظ، «نصرة الحق»، «هتک و استار باطنیه» در ردّ مذهب [[قرامطه]]<ref>قرامطه مذهبی ساختگی شبیه به باطنیه و [[اسماعیلیه]] دارند.</ref> را به  رشته تحریر  برد. وفات مرحوم قزوینی اوایل قرن ششم هجری است.
  
حسین بن مظفر حمدانی قزوینی یكی از علمای مكتب امامیه در قرن  پنجم است كه قریب سی سال در بغداد و نجف از محضر شیخ  طوسی بهره مند بود. در  اواخر عمر از مدرسین حوزه نجف بود. مجالست و معاشرت او بیش از سایرین از  شیخ الطائفه بوده.  غیر از تدریس تألیفاتی بنام لؤلؤ در مواعظ ، نصرة الحق، هتك و استار باطنیه در ردّ مذهب قرامطه را به  رشته تحریر  برد  ( قرامطه مذهبی ساختگی شبیه به باطنیه و اسماعیلیه دارند) وفات مرحوم قزوینی اوایل قرن ششم 502 بوده است
+
== پانویس ==
 +
<references />
 +
==منابع==
 +
* پایگاه شعائر
  
منبع:پایگاه شعائر اسلام
 
 
[[رده:علمای قرن ششم]]
 
[[رده:علمای قرن ششم]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ ژانویهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۳۹

حسین بن مظفر حمدانی قزوینی (م، ۵۰۲ ق)، یکی از علمای مکتب امامیه در قرن پنجم هجری است که قریب سی سال در بغداد و نجف از محضر شیخ طوسی بهره مند بود و بیشترین مجالست و معاشرت را با او داشت.

حمدانی در اواخر عمر از مدرسین حوزه علمیه نجف بوده است. وی غیر از تدریس، تألیفاتی بنام «لؤلؤ» در مواعظ، «نصرة الحق»، «هتک و استار باطنیه» در ردّ مذهب قرامطه[۱] را به رشته تحریر برد. وفات مرحوم قزوینی اوایل قرن ششم هجری است.

پانویس

  1. قرامطه مذهبی ساختگی شبیه به باطنیه و اسماعیلیه دارند.

منابع

  • پایگاه شعائر