شرف الدین شولستانی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(تصحیح الگو)
سطر ۱: سطر ۱:
{{الگو:منبع الکترونیکی پایگاه معتبر}}
+
==تالیفت شرف الدین شولستانی==
  
علی بن حجت بن شرف الدين شولستانی یکی از علما و نويسندگان بزرگ [[شيعه]] در قرن یازدهم هجری است. او در شولستان بين شيراز و بنا در جنوب به دنيا آمد و پس از پايان مقدمات علوم به جوانی عازم [[نجف]] اشرف گرديد و از محضر شاگردان مقدس امير علام امير فيض الله و شيخ محمد معروف به سبط الشهيد سالها بهره مند بود تا خود به درجه [[اجتهاد]] و تأليف رسيد. سيد شرف الدين با وجود کسالت ممتد دست از تدريس و تأليف بر نداشت و آثار مفيدی مانند مجلدات توضيح الاقوال در فقه، کنز المنافع در شرح نافع، حاشيه بر صحيفه کامله، شرحی بر نصاب، کتابی در ادعيه و رسائلی در عصمت انبياء و ائمه و در آداب حج و قبله و اصول به رشته تحرير برد. نوشته اند سالها به مرض قولنج مبتلا بود و از اين کسالت رنج می برد عاقبت در سال 1060 هجری به حضور اجداد عظامش شتافت. سيد مذکور از اساتيد و مشايخ اجازه به [[علامه مجلسی]] بوده ومعظم له استاد را به عظمت می ستايد.
+
علی بن حجت بن شرف الدين شولستانی یکی از علما و نويسندگان بزرگ [[شيعه]] در قرن یازدهم هجری است. او در شولستان بين شيراز و بنا در جنوب به دنيا آمد و پس از پايان مقدمات علوم به جوانی عازم [[نجف]] اشرف گرديد و از محضر شاگردان مقدس امير علام امير فيض الله و شيخ محمد معروف به سبط الشهيد سالها بهره مند بود تا خود به درجه [[اجتهاد]] و تأليف رسيد. سيد شرف الدين با وجود کسالت ممتد دست از تدريس و تأليف بر نداشت و آثار مفيدی مانند:
 +
 +
# مجلدات توضيح الاقوال در فقه
 +
# کنز المنافع در شرح نافع
 +
# حاشيه بر صحيفه کامله
 +
# شرحی بر نصاب
 +
# کتابی در ادعيه  
 +
# رسائلی در عصمت انبياء و ائمه و در آداب حج و قبله و اصول به رشته تحرير برد
 +
نوشته اند سالها به مرض قولنج مبتلا بود و از اين کسالت رنج می برد عاقبت در سال 1060 هجری به حضور اجداد عظامش شتافت. سيد مذکور از اساتيد و مشايخ اجازه به [[علامه مجلسی]] بوده ومعظم له استاد را به عظمت می ستايد.
  
== منبع ==
+
==منابع==
 
پایگاه شعائر
 
پایگاه شعائر
 
[[رده:علمای قرن یازدهم]]
 
[[رده:علمای قرن یازدهم]]

نسخهٔ ‏۲۹ فوریهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۰۷:۰۰

تالیفت شرف الدین شولستانی

علی بن حجت بن شرف الدين شولستانی یکی از علما و نويسندگان بزرگ شيعه در قرن یازدهم هجری است. او در شولستان بين شيراز و بنا در جنوب به دنيا آمد و پس از پايان مقدمات علوم به جوانی عازم نجف اشرف گرديد و از محضر شاگردان مقدس امير علام امير فيض الله و شيخ محمد معروف به سبط الشهيد سالها بهره مند بود تا خود به درجه اجتهاد و تأليف رسيد. سيد شرف الدين با وجود کسالت ممتد دست از تدريس و تأليف بر نداشت و آثار مفيدی مانند:

  1. مجلدات توضيح الاقوال در فقه
  2. کنز المنافع در شرح نافع
  3. حاشيه بر صحيفه کامله
  4. شرحی بر نصاب
  5. کتابی در ادعيه
  6. رسائلی در عصمت انبياء و ائمه و در آداب حج و قبله و اصول به رشته تحرير برد

نوشته اند سالها به مرض قولنج مبتلا بود و از اين کسالت رنج می برد عاقبت در سال 1060 هجری به حضور اجداد عظامش شتافت. سيد مذکور از اساتيد و مشايخ اجازه به علامه مجلسی بوده ومعظم له استاد را به عظمت می ستايد.

منابع

پایگاه شعائر