شهید عبدالمهدی ماندنی پور

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو

شهید عبدالمهدی ماندنی‌پور (۱۳۶۱-۱۳۳۶ ش) از فرماندهان دفاع مقدس بود که در سن ۲۵ سالگی در منطقه دهلران به شهادت رسید.

شهید عبدالمهدی ماندنی‌پور

زندگینامه

عبدالمهدی ماندنی پور در یکم مهر ماه ۱۳۳۶ در شهرستان کازورن دیده به جهان گشود. او در خانواده ای رشد کرد که از همان کودکی با اسلام تمام وجودش عجین شد. مهدی در سال ۱۳۴۳ راهی مدرسه شد و تحصیلات خود را تا پایان دوره متوسطه ادامه داد و در سال ۱۳۵۵ موفق به اخذ دیپلم گردید.

شهید ماندنی پور سپس به خدمت سربازی در آمد و دوران خدمت وی مصادف با اوج گیری انقلاب اسلامی ایران بود. با فرمان حضرت امام (ره) هم چون سربازان دیگر، پادگان را ترک کرد و به مردم پیوست. او با شرکت در تظاهرات و فعالیت های ضد طاغوتی، گام های بلندی در راه دفاع از ارزش های والای انقلاب اسلامی برداشت.

در دوران دفاع مقدس

با شروع جنگ تحمیلی، عبدالمهدی با تشکیل تیپ فاطمه الزهرا (س) راهی مناطق جنگی شد و با تمام توان در مقابل بعثیان مزدور جنگید. وی نه تنها فرماندهی گردان امام حسین (ع) از تیپ فاطمه الزهرا (س) را به عهده داشت، بلکه در عملیات های مختلفی از جمله عملیات شکست حصر آبادان نیز حضور فعالانه ای داشت.

شهادت

شهید ماندنی پور سرانجام در سحرگاه هشتم بهمن‌ماه سال ۱۳۶۱ هجری شمسی، به‌دنبال پرتاب چند نارنجک به‌وسیله مزدوران ستون پنجم مستقر در منطقه دهلران، در سن ۲۵ سالگی به شهادت رسید.

وصیت‌نامه شهید

الهی و بری من لی غیرک. خدایا، بارالها من به جز تو کسی را ندارم. با درود به شهدای صدر اسلام تاکنون و سلام به پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و درود خدا به رهبر بزرگ ایران امام خمینی و یاران با وفایش چند کلمه ای وصیت خود را در این دفتر یادداشت می نویسم:

امت به پا خاسته ایران، پشتوانه ولایت فقیه و رهرو راه امام امت باشید چون هر دو مانع دیکتاتوری می شود. الان در حال حاضر کشورهای بزرگ استبداد و استعمارگر از ولایت فقیه می ترسند چون ولایت فقیه مخالف حرکت استبدادی و انحرافی می باشد. امام را هرگز تنها نگذارید که غضب خدا نصیبتان نگردد و اگر همیشه با او باشید و پیرو خط او باشید رحمت خدا که در حال حاضر مشاهده می کنید به سوی تان سرازیر می شود.

مادر عزیزم که با شیر پاکت مرا بزرگ کردی و چه زحمت هائی که برایم کشیدی همیشه در این فکر باش که تو از لیلا مادر علی اکبر و ام البنین مادر عباس بالاتر و برتر نیستی و افتخار بر این کن که فرزندی در راه خدا و اسلام و امام داده ای. اگر گاهی به شما بی احترامی کردم به بزرگی خودتان مرا ببخشید و طلب آمرزش از خدای منان برایم کنید.

شما ای دوستان خوب و حزب الهی من برادران مسجد به تبلیغات خودتان در زمینه اعتقادی ـ سیاسی ـ مذهبی که همگی در خط امام خلاصه می شود ادامه دهید که خدا با شماست.

مسئولین شهر که وظیفه خطیری بر دوشتان است هر کاری که می کنید رضای خدا در آن باشد و کارها را با میل و رغبت انجام دهید و مردم را برای کاری که به شما رجوع کرده اند دست دست نکنید و صبور باشید که «ان الله مع الصابرین».

والسلام؛ ۳/۷/۱۳۶۱

منابع

  • سایت نوید شاهد