مهمانداری در اسلام (کتاب): تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی '== نویسنده == نورمراد محمدی == موضوع == آداب معاشرت اسلامی == معرفی اجمالی کتاب == ا...' ایجاد کرد)
 
جز
سطر ۱۹: سطر ۱۹:
 
*[http://www.iketab.com/books.php?Module=SMMPBBooks&SMMOp=BookDB&SMM_CMD=&BookId=77680&BookSt سایت آی کتاب](19 مرداد 1391)
 
*[http://www.iketab.com/books.php?Module=SMMPBBooks&SMMOp=BookDB&SMM_CMD=&BookId=77680&BookSt سایت آی کتاب](19 مرداد 1391)
  
*[http://opac.nlai.ir/opac-prod/bibliographic/1863648 سایت سازمان اسناد و کتابخانه جمهوری اسلامی ایران](21 مرداد 1391)
+
*[http://opac.nlai.ir/opac-prod/bibliographic/1863648 سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران](21 مرداد 1391)
 
[[رده:منبع اخلاق اسلامی]]
 
[[رده:منبع اخلاق اسلامی]]

نسخهٔ ‏۱۳ اکتبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۲:۳۷

نویسنده

نورمراد محمدی

موضوع

آداب معاشرت اسلامی

معرفی اجمالی کتاب

اين اثر با توجه به حوزه‌‌هاي اجتماعي و ديني مهمانداري در جامعه، به بررسي و بيان ابعاد فردي و اجتماعي اين عمل اخلاقي با استفاده از روايات و حكايات پرداخته است. كتاب حاضر كه عجين شدن سنت حسنه مهمانداري را با آيين ناب و سرنوشت‌ساز اسلام، به بحث و بررسي گذاشته است، با بيان احاديث جذاب و نوراني و ذكر حكايات و لطيفه‌هاي شيرين، مسايلي از قبيل فضيلت مهمانداري و ثمرات آن و همچنين وظايف مهمان و ميزبان و آداب مهماني را به طور مفصل بيان كرده است. محتواي كتاب، پرده از سنتي زيبا و حسنه و رايج در بين هموطنان ما برمي‌دارد كه متاسفانه تاكنون كسي در اين باره به تحقيقي جامع نپرداخته است. اصولا هر آن‌چه در جامعه بشري از ارزش و اهميت والايي برخوردار است، انديشه‌اي محسوب مي‌شود كه ريشه در اعتقادات، سنت‌ها و باورهاي مردم دارد و در بين ساير جوامع زبانزد عام و خاص است.

وضعیت نشر

کتاب حاضر توسط بوستان کتاب قم(انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم)‌‫، در سال 1378 و 1388 منتشر شده است.

منابع