فدک و العوالی او الحوایط السبعة فی الکتاب و السنة و التاریخ و الأدب (کتاب): تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (مهدی موسوی صفحهٔ فدك و العوالي او الحوايط السبعة في الكتاب و السنة و التاريخ و الأدب (کتاب) را به [[فدک و العوالی او الحوایط السبعة فی الکت...)
 
سطر ۱: سطر ۱:
 
[[پرونده:Ketab350.jpg|بندانگشتی|فدک و العوالی او الحوایط السبعة فی الکتاب و السنة و التاریخ و الادب]]
 
[[پرونده:Ketab350.jpg|بندانگشتی|فدک و العوالی او الحوایط السبعة فی الکتاب و السنة و التاریخ و الادب]]
  
 +
کتاب «فدک و العوالى او الحوائط السبعة فى الکتاب و السنه و التاریخ و الادب» تألیف سید محمدباقر حسینى جلالى در موضوع [[فدک]] و حوادثى است که در طول تاریخ بر آن گذشته است. 
  
كتاب «فدك و العوالى او الحوائط السبعة فى الكتاب و السنه و التاريخ و الادب» تألیف سيد محمدباقرحسينى جلالى در موضوع فدك و حوادثى است كه در طول تاريخ بر آن گذشته است.  
+
== محتواى کتاب ==
 +
کتاب مشتمل بر ده باب است که در این ابواب به مباحثى چون ملکیت [[پیامبر اسلام|پیامبر]] بر [[فدک]]، محدوده آن، فدک در [[قرآن]]، فدک در تاریخ، فدک در [[خطبه فدکیه|خطبه حضرت زهرا]] (سلام الله علیها) و تظلّم آن حضرت پرداخته شده است.
  
==محتواى كتاب==
+
باب هشتم با عنوان محکمه فدک خود مشتمل بر شش فصل است.
  
 +
در مجموع این اثر مشتمل بر مباحث مهم و جامع در خصوص فدک است که مؤلف با تکیه بر منابع [[شیعه]] و [[اهل سنت]] و به شیوه اى احتجاجى به موضوع پراخته است.
  
كتاب مشتمل بر ده باب است كه در اين ابواب به مباحثى چون ملكيت پيامبر بر فدك، محدوده آن، فدك در قرآن، فدك در تاريخ، فدك در خطبه حضرت زهرا و تظلم آن حضرت پرداخته شده است.
+
==منابع==
  
باب هشتم با عنوان محكمه فدك خود مشتمل بر شش فصل است.
+
* ویکی نور.
 
 
در مجموع اين اثر مشتمل بر مباحث مهم و جامع در خصوص فدك است كه مؤلف با تكيه بر منابع شيعه و اهل سنت و به شيوه اى احتجاجى به موضوع پراخته است.
 
 
 
 
 
== منبع ==
 
ویکی نور
 

نسخهٔ کنونی تا ‏۲ دسامبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۱:۰۶

فدک و العوالی او الحوایط السبعة فی الکتاب و السنة و التاریخ و الادب

کتاب «فدک و العوالى او الحوائط السبعة فى الکتاب و السنه و التاریخ و الادب» تألیف سید محمدباقر حسینى جلالى در موضوع فدک و حوادثى است که در طول تاریخ بر آن گذشته است.

محتواى کتاب

کتاب مشتمل بر ده باب است که در این ابواب به مباحثى چون ملکیت پیامبر بر فدک، محدوده آن، فدک در قرآن، فدک در تاریخ، فدک در خطبه حضرت زهرا (سلام الله علیها) و تظلّم آن حضرت پرداخته شده است.

باب هشتم با عنوان محکمه فدک خود مشتمل بر شش فصل است.

در مجموع این اثر مشتمل بر مباحث مهم و جامع در خصوص فدک است که مؤلف با تکیه بر منابع شیعه و اهل سنت و به شیوه اى احتجاجى به موضوع پراخته است.

منابع

  • ویکی نور.