آیه 136 نساء
نسخهٔ تاریخ ۱۶ ژوئیهٔ ۲۰۱۲، ساعت ۱۳:۳۰ توسط مرضیه الله وکیل جزی (بحث | مشارکتها) (صفحهای جدید حاوی ' {{بخشی از یک کتاب}} '''منبع:''' نمونه بينات در شأن نزول آيات از نظر شیخ طوسی و سا...' ایجاد کرد)
منبع: نمونه بينات در شأن نزول آيات از نظر شیخ طوسی و ساير مفسرين خاصه و عامه ، ص 253
نویسنده: محمدباقر محقق
شأن نزول آيه 136 سوره نساء
«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ».[۱]
ابن عباس گويد: كه عبدالله بن سلام با برادرزاده خود سلمة و خواهرزاده خود سلام و اسد و اسيد پسران كعب و ثعلبة بن قيس و يامين بن يامين كه مؤمنين اهل كتاب بودند نزد رسول خدا صلى الله عليه و آله آمدند و گفتند: يا رسول الله ما فقط به تو و كتاب تو ایمان داريم و خارج از اين به هيچ چيز ديگرى حتى به موسى و تورات و عزير ايمان نداريم سپس اين آية نازل گرديد.[۲]
پانویس
- ↑ بقيه آيه، «وَالْكِتابِ الَّذِي نَزَّلَ عَلى رَسُولِهِ وَالْكِتابِ الَّذِي أَنْزَلَ مِنْ قَبْلُ وَ مَنْ يَكْفُرْ بِاللَّهِ وَ مَلائِكَتِهِ وَ كُتُبِهِ وَ رُسُلِهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالًا بَعِيداً؛ اى آن كسانى كه (به زبان) گرويده اند، بگرويد (از روى حقيقت قلبى) به خدا و پيامبر او و به كتابى (قرآن) كه به پيامبرش فرستاده و به كتابى كه از پيش (تورات و انجيل) فرستاده بوده و هر كه به خداوند و به فرشتگان و كتابها(ى آسمانى) و به پيامبران او و روز بازپسين كافر شود به گمراهى بسيار دورى گمراه شده است».
- ↑ تفسير كشف الاسرار.