سید حسین رضا زاده

از دانشنامه‌ی اسلامی
نسخهٔ تاریخ ‏۱۵ مهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۰۷:۲۵ توسط History of islam (بحث | مشارکت‌ها) (حسن ختام)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
سیدحسین رضازاده

حاج سید حسین رضازاده (متولد 12 خرداد ماه سال 1339)اصفهان(محله دردشت)، موسس کتابخانه دیجیتالی اهل البیت (ع) و چهره ماندگار حوزه سلامت در سالهای 88 و 91 شهر اصفهان که هم اکنون تولیت و مدیرعامل مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت علیهم السلام را بر عهده دارد. وی با تاسیس موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت (علیهم السلام) گامی موثر و پویا در جهت رشد و توسعه فرهنگ اسلامی دینی برداشته است. از دیگر اقدامات وی می توان به ساخت و تجهیز مراکز درمانی بهداشتی از جمله مجتمع درمانی فاطمیه، درمانگاه الامام علی بن موسی الرضا (ع) سجزی و همچنین احداث خوابگاه های دانشجویی متاهلین جواد الائمه (علیه السلام) دانشگاه صنعتی اصفهان در دو فاز دویست و چهل واحدی و...اشاره کرد.

ولادت و خاندان

سیدحسین رضازاده 12 خرداد ماه سال 1339 در خانواده ای روحانی و خداجوی در محله دردشت که یکی از قدیمی ترین محلات شهر اصفهان می باشد، دیده به جهان گشود؛ پدر ایشان، حاج سیدفضل‌الله رضازاده، از علمای برجسته که در علوم و ادبیات عربی و دانش‌‌های بلاغی، در شعر و ادبیات فارسی، علوم مرسوم حوزوی، نجوم و هیئت نیز مهارت داشت و صاحبِ رأی بود. از ویژگی های ایشان اقامۀ نماز شب و تهجّد دائم، قرائت زیارت عاشورا همراه با آداب آن، خواندن زیارات و ادعیه ازجمله زیارت جامعۀ کبیره و همچنین حدیث شریف کساء بود.

بهره گیری از محضر شخصیتهای شاخص علمی و دینی

پس از گذراندن دوره های ابتدایی و راهنمایی، دبیرستان را به ‌صورت شبانه و فوقِ برنامه در دبیرستان ادب اصفهان گذراند. مقارن با این سال‌ها، درحالی‌که پانزده‌‌سال داشت، علاوه‌ بر تحصیل در دبیرستان ادب، و کار در بازار، از تلمّذ و کسب علم از محضر عالمان و روحانیون نیز غافل نبود. از صباوت و دوران نوجوانی از محضر استادان و عارفان بحق و صاحبان نفوس زکیه بهره جست و در کنار تعلیم و تربیت اسلامی و انسانی مرحوم پدر بزرگوارش، از تعالیم و رهنمودهای بزرگوارانی چونان؛ حاج سید عبدالمهدی آل طعمه موسوی، آیات عظام و حجج اسلام حاج شیخ حسن صافی[1] ، حاج سید احمد فقیه امامی[2] ، حاج سیدحسن فقیه امامی[3]، سید حسین خادمی [4]، سید جلال فقیه ایمانی، حاج آقارضا جزایری، حاج شیخ حسین منصورزاده، حاج آقا فخرالدین کلباسی بهره ها جسته وخوشه های معرفت چیده است و از مجلس درس پرفیض شان "در"ها یافته است.

تشکیل خانواده

آقای سید حسین رضازاده در باره چگونگی آشنایی و ازدواج خویش چنین گفت: با عنایت به سنت الهی و تاکیدات پیامبر گرامی اسلام در خصوص نقش ازدواج در تکمیل ایمان و موفقیت در زندگی و با پیگیری های پدر و مادر بزرگوارمان اقوام و دوستان چندین گزینه متدین را معرفی نمودند که در نهایت با مشورتهای انجام شده و توصیه های حاجیه خانم همایونی (که از دست پروده های فخر زنان اصفهان علامه حاجیه خانم امین) در خصوص ویژگی های گزینه معرفی شده صبیه حاج محمد تقی پورکاظمی که از شخصیتهای متدین و برجسته اصفهان بودند، به ما معرفی شدند به همین منظور پس از مذاکرات مقدماتی در نوروز سال 1360 مراسم جاری شدن صیغه عقد ازدواج با حضور حضرت آیة الله خادمی، حضرت آیة الله حاج سید حسن فقیه امامی، پدر بزرگوارم و سایر اقوام برگزار گردید که این نقطه آغاز و انتخاب یک شریک زندگی و یک یار و یاور برای مسئولیتهای اجتماعی برای من بود. از خاطرات شیرین این ازدواج تشرف به محضر حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف تحیة و الثناء و استمداد از محضر آن امام رئوف جهت بهره مندی از عنایات حضرات ائمه بود.از دیگر خاطرات شیرین این ازدواج ولیمه خاصی بود که ظهر جمعه ای در منزل شخصی خود به آقایان حضرات علمای اعلام و جمعی از خیرین و بازاریان متدین داده شد وتابلوی بسیار نفیسی که برگرفته از آیات قرآن پیرامون بحث ازدواج بود و توسط استاد برجسته خط حضرت حجة الاسلام و المسلمین فضائلی که از شخصیتهای برجسته خط در جهان تشیع بودند، جهت مراسم ازدواج به من اهداء گردید. بحمدالله ثمره این ازدواج سه دختر و یک فرزند پسر که همگی آنها از نعمت دیانت و حسن خلق و تمسک به ولات ائمه معصومین و از علاقمندان به فرهنگ قرآن مجید و علوم و معارف اهل البیت «علیهم السلام» برخوردار می باشند

فعالیت ها

سیدحسین رضازاده فعالیت خود را در امور فرهنگی از ساخت مکتب العمار در دوران توجوانی آغاز کرد و در ادامه با گام نهادن در مسیر کارهای خیر و عام المنفعه با ساخت مساجد، مراکز آموزشی، مراکز بهداشتی درمانی، خوابگاه های دانشجویی، و حضور فعال در ده ها مؤسسه خیریه عام المنفعه شهر، خدمات ارزشمندی را برای ترویج فرهنگ گهربار و نورانی اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام به جهان تشیع ارائه داده است.

علمی فرهنگی

موسسه مکتب العمار

وی در کنار تحصیل، مکتب العمار را پایه گذاری کرد.هدف این مکتب، آموزش اصول عقاید و احکام و روخوانی قرآن کریم برای دانش‌آموزان بود. به ‌دلیل استقبال گسترده‌ از فعالیت‌های این مکتب، با همکاری روحانیون مساجد، به‌‌سرعت شعب مختلفی از آن در سراسر اصفهان دایر شد و عدد آن به ده شعبه رسید. در آن دوران (حدود سال‌های 1352 تا 1362شمسی)، به ‌دلیل نبود وسایل ارتباطی گسترده که بتوان از آن‌ها در راستای تعلیم و تعلّم جویندگان آموزه‌های دینی بهره گرفت، تشکیل چنین جلسات و مکتب‌هایی بسیار محل توجه عموم مردم قرار می‌گرفت و طالبان بسیاری در کلاس‌های آن حاضر می‌شدند.

مؤسس و بنیانگذار موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت

عمليات ساختمانی مؤسسۀ تحقيقات و نشر معارف اهل‌البيت(ع)، در روز سی‌ام مهر 1381شمسی، مطابق با روز مبارک پانزدهم شعبان 1423قمری، مصادف با زادروز حضرت بقيه‌الله(عج)، آغاز شد. در این مراسم شخصیت‌هایی همچون نمايندگان مراجع تقليد، جمعی از روحانيون معظّم، استادان و رؤسای محترم دانشگاه‌ها، ازجمله استاد مدعو از دانشگاه الازهر مصر، مديران دولتی و ارگان‌ها، تجار و كسبه، خیّرین و مديران مؤسسات خيريه و مراكز فرهنگی و ديگر اقشار علاقه‌مند به خاندان اهل‌بيت(ع) و معارف اسلامی حضور داشتند. این پروژۀ عظیم با زیربنایی بیش از سه‌هزاروپانصد مترمربع، در مرکز شهر تاریخی و عالم‌پرور اصفهان، در تقاطع هشت‌بهشت غربی و نشاط، در شعاع سیصدمتری جنوب شرقی میدان زیبا و نفیس «نقش جهان» واقع شده است. بنای اين مركز، در دو طبقه و از چهار بخشِ «علمی ـ ‌پژوهشی»، «آموزش»، «تالار، سالن اجتماعات و همايش‌ها» و «كتابخانۀ پيشرفتۀ ديجيتالی» تشكيل شده است. جايگاه ويژۀ باورهای فرهنگی‌، اعتقادی و اجتماعیِ اصفهان موجب شده تا در برنامه‌ريزی و طراحی‌های فيزيكی و متافيزيكی این مؤسسه، گام‌هایی حساب‌شده و متناسب با موجوديت فرهیختۀ اين شهر برداشته شود.

نشان مؤسسه در نمای کلی، قرآنی است گشوده در قاب چهارده معلّم و تبیین‌کنندة آن (علیهم‌‌السلام) که نمادی است از ثقلین. توحید، سرلوحة دعوت و رسالت و ولایت، معرّف مسیر قرب الهی است. این‌همه، بیانی است نمادین از تحقیقات و نشر معارف اهل‌البیت علیهم السلام (نام و عنوان مؤسسه) که با نگاه موشکافانه و هنرمندانة آیت‌‌اللّه زادة گرامی، حضرت حجت‌الاسلا‌م‌والمسلمین جناب آقای حاج سیّد مهدی فقیه‌امامی طراحی گردیده و سپس به ثبت رسیده است. مؤسسۀ تحقیقات و نشر معارف اهل‌البیت(ع)، با نگرش ارج‌گذاری بر همۀ تلاش‌های عالمان و دانشمندان، می‌کوشد از فناوری روز نهایت بهره را ببرد و منابع لازم را برای تحقیق در اختیار پژوهشگران قرار دهد و برای تجمیع کوشش‌های پراکنده اقدام و موضوعات تحقیقی صاحبان اندیشه را به یکدیگر مرتبط کند. بدیهی است که محصول کوشش مجاهدان حق‌جو که با قلمشان، ناب‌ترین انديشه‌ها را از دريای نور و حق و حقيقت نیوشیده‌اند، می‌تواند تشنگان علم دین و آگاهی را سیراب کند. این مؤسسۀ می‌کوشد تمام منابع مورد نياز را به‌صورت ديجيتالی گردآوری و در اختيار عموم قرار دهد؛ ‌طوری‌که همة انسان‌های کرة زمین به آن‌ها دسترسی داشته باشند و از خدمات جست‌وجوی سريع، دسته‌بندی مطالب و نیز ارتباط با مؤلّفان و صاحب‌نظران از اندیشه‌های زلال و ناب آنان بهره‌مند شوند.

اهداف تأسیس اهم اهداف تأسیس مؤسسه به شرح زیر است: •ایجاد بانک جامع اطلاعات اسلامی. •نشر معارف اهل‌البیت(ع). •به‌کارگیری آخرین روش‌های علمی در تحقیق و نشر. •شکل‌دهی به جریان پژوهش در حوزۀ فعالیت‌های اسلامی. •نشر الکترونیکی معارف اهل‌البیت(ع) از طریق پایگاه داده. •ایجاد مرکز دادۀ اسلامی (.I.D.C) برای بهره‌برداری همة مؤسسات همسو. •جلوگیری از تبادل یک‌سویۀ اطلاعات. این مؤسسه در راستای فعالیت خود از حضرت آیت‌الله‌العظمی حاج شیخ حسین مظاهری(حفظه الله تعالی) رئیس وقت حوزة علمیة اصفهان اجازة خاص دریافت نمود (564، 566) تا مسیر تلاش‌‌ها برای تحقق وقف‌‌نامة زمین و متمم آن هموارتر گردد. از جمله پایگاههای موسسه کتابخانه [6] ای با قابلیتهای مختلف اعم از جستجو به روش های متفاوت، تا معرفی اثر و مؤلف، امکان فیش برداری و تهیه مجموعه شخصی برای کاربر، همه آن چیزی نیست که هدف می باشد، بلکه مسیری است که تا کنون طی شده است. پایگاه های قرآن (برترین رسانه مکتوب و دیجیتالی قرآنی کشور در سال 1394)، یاران انتظار ، غدیر ، رازماندگاری و دانشنامه اسلامی ، هرکدام به عنوان بازوهای کتابخانه و پرتال اصلی می کوشند تا ابعادی از فرهنگ غنی اسلام را نمایانده و آماده بهره برداری کنند.

مرکز داده کوثر نیز مجموعه ای است که اطلاعات را در خود نگهداری کرده و مؤسسه را از سرویس واحدهای مشابه بی نیاز می سازد.

شایان ذکر است این مرکز دارای مجوزاتی از جمله آگهی تاسیس و روزنامه رسمی ، پروانه فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گواهی ایزو در تولید محتوا، پروانه تأسیس و بهره برداری مرکز خدمات داده اینترنتی ، مجوز فعالیت کتابخانه های عمومی و ... می باشد.

کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امام علی (ع)

این کنگره در سال 1440 هجری قمری(دی ماه 1398)، مقارن با هزار و چهارصدمین سال شهادت"امین الله" مولا امیرالمؤمنین علی (ع)، به توفیق الهی و حمایت‌های همه جانبه عاشقان و شیفتگان مکتب علوی در اصفهان مهد تمدن نبوی ـ علوی برگزار شد. طنین ندای "فزت و ربّ الکعبه" امام، اعلام تهی شدن جهان از وجود الگوی کامل انسانیت و اسوه نور و ایمان بود. کسی که برای آمدنش بر روی این کره خاکی، مقدس‌ترین مکان روی زمین ـ خانه کعبه ـ، دیوارش شکافت و برای سفر آسمانی‌اش، محراب خانه خدا به خونش رنگین شد و دعوت حق را در پاک‌ترین مکان و مقدس ترین زمان، لبیک گفت.در امتداد این جریان، حرکتی را آغاز نموده تا با بهره‌مندی از مقالات، کتاب‌ها، پایان‌نامه‌ها، شعرای آئینی و ولایی کشور وظیفه خطیر و ارزشمند خود را در راه ارائه فضائل و سیره و زندگی نامه مولای متقیان امیرالمومنین (ع) به انجام برساند. فعالیتهای جانبی کنگره از دیدار با علما و مراجع تقلید و استفاده از رهنموهای آنان برای رسیدن به نقطه مطلوب تا بازید وزیر امور خارجه از دبیرخانه کنگره و نشست های برای هماهنگی با سازمانها و ارگانهای زیربط و پیش نسست های تخصصی علمی که در شهر قم برگزار شد.

در راستای این اهداف دبیر خانه کنگره از تاریخ دهم خرداد الی 30 آبانماه98 شروع به اعلام فراخوان و دریافت آثار در ۳۴ محور در بخشهای مقاله(475اثر)-پایان نامه(69اثر)-کتاب(131اثر)-شعر(305اثر)- هنرهای تجسمی (102اثر)انجام داد.در مجموع ۱۰۸۲ اثر به دبیرخانه کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امام علی (ع)‌ ارسال شد. کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امام علی (ع) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار اصفهان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان، و تنی چند از شخصیت های شاخص کشوری و استانی و نمایندگان مجلس در 26 دی ماه 1398 در موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت (ع)‌ برگزار گردید.افتتاحیه کنگره در روز چهارشنبه 25 دی ماه 98 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان برگزار شد. در این آیین ازشانزده تن از خادمین برجسته‌ای که تلاش ویژه ای در حفظ سیره علوی کرده بودند از جمله آیت الله العظمی مکارم شیرازی، آیت الله العظمی جوادی آملی، آیت الله حاج سید علی حسینی میلانی،آیت الله سید جمال الدین دین‌پرور، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود مرعشی نجفی، آیت الله دکتر احمد بهشتی ، علامه کورانی ، حجت الاسلام و السملمین سیدصادق موسوی و استاد محمد مجتهدی ،مرحوم علامه عبدالحسین امینی ، مرحوم علامه محمد تقی جعفری، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین محمد دشتی، مرحوم علامه مرتضی عاملی ، مرحوم حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمدعلی انصاری قمی و مرحوم آیت الله علامه سیدمحمد نقوی قائنی،مرحوم آیت الله شیخ عزیز الله عطاردی،شهید سپهبد قاسم سلیمانی تجلیل شد. در خاتمه از منتخبین در بخشهای مقاله، شعر، پایان نامه، کتاب به سه نفر از برگزیدگان با اهدای هدایا تقدیر به عمل آمد اختتامیه آثار هنری در نگارستان امام خمینی (ره) برگزار شد و به 20 نفر از آثار برگزیده تجلیل به عمل آمد.

اجتماعی

وَ تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى‏ (مائده،2)

براى دست يافتن به نيكوكارى و پرهيزگارى، به يارى يك ديگر برخيزيد ...

زندگی کردن در اجتماع، دارای پپیچیدگی های خاصی است و این پیچیدگیها و درهم تنیدگی ها باعث بروز تنشهایی در اجتماع می شود.بروز تنشها و فشارها در زندگی امروزه باعث شده تا نیاز به کمکهای اجتماعی عام المنفعه در جامعه بیشتر احساس شود و به عبارتی «نهضت خدمت رسانی» نقشی پر رنگ تر از گذشته را ایفا کند. در این راستا نیز حضور فعال ایشان باعث شد تا نهضت خدمت رسانی به مردم در عرصه های اجتماعی از قبیل تاسیس خوابگاه‌های خیریه حضرت جواد الائمه علیه السلام ویژۀ دانشجویان متأهل دانشگاه صنعتی اصفهان (فاز اول و مراحل اجرایی فاز دوم)


خوابگاههای خیریه حضرت جواد الائمه علیه السلام:

. تأسیس خیریة حضرت جوادالائمه(ع) مؤسسۀ خیریۀ حضرت جوادالائمه(ع) در سال 1380 با همّت عالی جناب آقای حاج سیّد حسین رضازاده، در دانشگاه صنعتی اصفهان تأسیس گردید. این خیریه بنا به دعوت مؤسس و بنیانگذار خوابگاه‌‌های حضرت جواد(ع) از 25نفر از شخصیت‌‌های شاخص و نیکوکار در حوزة فعالیت‌‌های اجتماعی، به‌منظور حمایت و پشتیبانی حقوقی از این حرکت ارزشمند و تأثیرگذار و در راستای بسترسازی ازدواج آسان و سریع برای دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان بنیان گذاشته شد. با تنظیم اساسنامه و انتخاب هیئت‌مدیره و مدیرعامل و تعیین اهداف و برنامه‌‌ها، بحمدالله پشتوانه‌ای حقوقی برای انجام این رسالت خطیر ایجاد گردید.

انعقاد تفاهم‌نامة احداث خوابگاه متأهلین با دانشگاه صنعتی اصفهان

بنا به پیشنهاد دانشگاه صنعتی اصفهان، به‌منظور تأمین خوابگاه برای دانشجویان متأهل آن دانشگاه و پس از بررسی‌‌های لازم و آماده‌نمودن طرح ایجاد مجموعة خوابگاه‌‌های متأهلین، پیش‌‌نویس تفاهم‌‌نامه‌‌ای آماده گردید این تفاهم‌‌نامه در 9 ماده بین رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، جناب آقای دکتر علی آهون‌‌منش و مؤسس، بنیانگذار و مدیرعامل خیریة حضرت جواد الائمه(ع)، جناب آقای سیّد حسین رضازاده منعقد گردید.

اجرای پنج بلوک خوابگاهی مجموعة خوابگاه‌‌ها در پنج بلوک، هر بلوک شامل 24واحد آپارتمان و دو سالن چندمنظوره، جمعاً 120واحد مسکونی و ده سالن چندمنظوره، طراحی و اجرا گردید.بحمدلله این پنج بلوک مزیّن به‌نام مبارک حضرت فاطمة زهرا(س) کوثر ولایت، هر کدام با طراحی و معماری درخور تحسین احداث گردید و در سالروز میلاد دومین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت امام حسن مجتبی(ع) به بهره‌‌برداری رسید.

ساخت مسكن و ايجاد سرپناه براى زوج‌هاى جوان، به‌ويژه نخبگان و آينده‌سازان علمى كشور، برای تشويق آنان به ازدواج و احياى سنّت نيكوى نبوى، ازجمله كارهايى است كه کوشش و اقدام خيّران متديّن و نيك‌انديش را مى‌طلبد. ايجاد خوابگاه در فضاى علمى، آغازگر پيشرفت و تعالى جامعه است؛ جامعه‌اى برگرفته از تعاليم ارزشمند و نورانى اهل‌بيت عصمت و طهارت(ع).

احداث فاز دوم خوابگاه‌های دانشجویان متأهل دانشگاه صنعتی اصفهان

انعقاد تفاهم‌نامه احداث و بهره‌برداری از فاز نخست خوابگاه‌‌های حضرت جوادالائمه(ع) در دانشگاه صنعتی اصفهان، نقشی بسزا در تسهیل ازدواج دانشجویان و تأمین مسکن زوج‌‌های دانشجو و همچنین رشد تحصیلی ایفا نمود. به‌همین‌منظور، مسئولین عالی‌رتبة دانشگاه، پیگیر احداث فاز دوم این مجموعه برای پاسخ‌گویی به متقاضیان بودند.برای اجرای فاز دوم، در تاریخ 31مرداد 1396، تفاهم‌‌نامه‌‌ای در 8ماده و 7تبصره بین رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، جناب آقای دکتر مدرّس‌‌هاشمی و مدیرعامل مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهل‌‌البیت(ع)، جناب آقای سیّد حسین رضازاده منعقد گردید و به امضای طرفین رسید.

و عضویت در هیئت امنا و هیئت مدیره بسیاری از موسسات خیریه (مؤسسه خیریه امام حسین (ع)، انجمن مددکاری امام زمان (عج)، بنیاد دانشگاه صنعتی اصفهان[12] و ...) که کمک های بی شماری را در جهت رفع مشکلات مردمی به دنبال داشته است.

سلامت

به‌منظور سازماندهی فعالیت‌‌های مردمی در حوزة سلامت و درمان و برنامه‌‌ریزی و فرهنگ‌‌سازی برای حضور فعال خیّرین و نیکوکاران جامعه و سرمایه گذاری آنان در توسعه و اعتلای خدمات بهداشتی، درمانی و سلامت، «مجمع خیّرین سلامت کشور» تأسیس گردید. اتصال بدنة اجرایی دولت در حوزة سلامت و درمان با افراد نیکوکار و انجمن‌‌های مردم‌نهاد در راستای ارائة خدمات بهداشتی و درمانی، همکاری بین‌بخشی و هم‌‌افزایی امکانات بالقوه و بالفعل اجتماعی تحت حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی و حسب تأکیدات رهبر معظّم انقلاب و توجه به بن‌‌مایه‌‌های فرهنگی و اجتماعی در زمینة بهداشت و درمان در متن ذهنیت اجتماعی ایران از اهداف این کوشش مبارک بوده است. این حرکت خداپسندانه در طی سالیان متمادی از سوی نام‌آوران خیّر و نیکوکار عرصة سلامت و درمان و ذیل «مجمع خیّرین سلامت کشور» با مسئولیت زنده‌‌یاد جناب آقای سیّد رضا نیّری که در انجام امور خیر و خدمت به جامعة اسلامی ایران، به سلامت نفس و بزرگ‌منشی و علو همّت و طبع وارسته نزد عام و خاص شهره بودند، تأسیس و تشکیل گردید.

1. احداث ساختمان مجتمع درمانی فاطمیه سلام الله علیها اصفهان[13]

2. احداث مرکز بهداشتی‌ درمانی علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) سجزی اصفهان

3.احداث مرکز بهداشتی درمانی امام‌علی‌بن‌ابیطالب (ع)

4. اجرای نمای شمالی و جنوبی مرکز خدمات درمانی انجمن خیریۀ دیابت اصفهان[14]

5.احداث ساختمان جدید مجتمع درمانی، خدماتی و فرهنگی حضرت قمر بنی هاشم (ع) نجف آباد[15]

6. احداث ساختمان جدید ارائه خدمات درمانی به بیماران تالاسمی

و مدیریت و ساماندهی همایشهایی همچون: اولین همایش تجلیل از خیرین و واقفین عرصه سلامت، انجمن خیریۀ ایثار ماندگار اصفهان، دومین همایش تجلیل از خیرین و واقفین عرصه سلامت، همایش تجلیل از انجمن های خیریه بهداشتی درمانی استان اصفهان و.....

جشنواره فيلم کوتاه مهر سلامت (اولین دوره)

این جشنواره با هدف بازنمايي فعاليت هاي خير در عرصه سلامت مهرماه 97 به ميزباني اصفهان برگزار شد. در اين جشنواره به يکي از مهم ترين موضوعات مطرح شده در فرهنگ ايراني اسلامي به عنوان بالاترين عبادت پرداخته شد.بيان هنري متخصصان در گسترش عمل نيکوکارانه و توجه به فعالان و معرفي فيلم سازان موفق در اين جشنواره به طور اختصاصي، باعث ترويج فرهنگ نيکوکاري در عرصه سلامت خواهد بود. ترويج فرهنگ نيکوکاري در حوزه سلامت، ارتقاء نظام سلامت با اولويت پيگيري و همدلي خيرين، ارج نهادن به مقام والاي خير انديشي و نيکوکاران حوزه سلامت، ارائه آثار خلاقانه با موضوع سلامت و تشويق فيلم سازان کشور در اين حوزه و بازنمائي خدمات صورت گرفته توسط خيرين در عرصه سلامت فرد و جامعه را مي توان از اهداف اصلي برگزاري جشنواره برشمرد.

دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت اصفهان با شعار هر ایرانی یک مهرورز سلامت به منظور بازتاب فعالیتهای خیرین در حوزه سلامت در دو بخش اصلی فیلم (مستند، داستانی) و فیلمنامه برگزار می گردد. هدف دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت منعکس کردن فعالیتهای خیرین در عرصه سلامت می باشد. این جشنواره درصدد است تا فرصتی را برای ورود افراد نیک اندیش در حوزه سلامت فراهم آورد. ثبت این فعالیتها از دریچه دوربین جلوه ای ویژه و خاطره ای ماندگار را در ذهن مخاطب به جای خواهد گذاشت.

فعالیتهای قرآنی

قرآن کتابی است که رستگاری انسان را در دو جهان تضمین می‌‌کند؛ همچون مشعلی فروزان، انسان را از تاریکی‌‌های جهل و نادانی و اوهام، رهایی می‌‌بخشد و هر دو سرایش را پرنور و پربرکت می‌‌گرداند. انسان، عزّت خویش را باید در قرآن جست‌وجو کند؛ چه این‌که، قرآن چکیدة جهان هستی است. قرآن کتابی است که ﴿لَا يَأْتِيهِ الْبَاطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ﴾؛ «نه اکنون و نه در آینده، باطل در آن راه نخواهد یافت و حقایقِ آن را دگرگون نخواهد ساخت» (فصّلت، آیة 42). 1. عضویت در مؤسسات قرآنی الف) مجمع خیّرین قرآنی استان اصفهان ب) اتحادیۀ تشکل‌های قرآنی استان اصفهان ج) مجمع مؤسسات قرآنی استان اصفهان د) عضو کارگروه برگزاری کرسی‌‌های تلاوت قرآن مجید در استان اصفهان 2. برگزاری نکوداشت و تجلیل از شخصیت‌‌های برجسته و فعال قرآنی الف) اهدای نشان «خادم‌‌القرآن» به شخصیت‌‌های فعال در حوزة قرآن ب) اهدای لوح تقدیر به شخصیت‌‌های برجسته و فعال در حوزة قرآن 3. برگزاری کرسی‌‌‌های تلاوت قرآن مجید 4. برگزاری دوره‌های آموزشی علوم قرآن و معارف اهل‌البیت(ع)، ویژۀ بانوان 5. برگزاری همایش یاقوت آسمانی در ماه مبارک رمضان 6. سخنرانی آیت‌الله حاج سیّد حسن فقیه‌امامی با موضوع «علل و فلسفة احکام در قرآن» 7. همکاری در راستای برگزاری اوّلین دورة مسابقات قرآنی بیان 8. همکاری در برگزاری دومین یادوارة «دختر آسمانی» 9. تجلیل از حافظان قرآن کریم 10. همکاری در مراسم تجلیل از مدیران مؤسسات قرآنی اصفهان 11. گردهمـایی شـورای توسعة فرهنگ قــرآنی و مجمع مؤسسـات قرآنی استان اصفهـان 12. همایش مفاخر قرآنی اصفهان 13. محفل قرآنی ترنّم وحی 14. جشنوارة بین‌‌المللی قرآنی و حدیثی المصطفی


تألیفات

کتب

1. تالیف رساله کارشناسی ارشد تاملی در باب مدیریت اسلامی سیدحسین رضازاده طرح شمایی در ارائه مدلی به منظور تدوین الفباء مدیریت سازمانی، مبتنی بر بعضی از اوصاف حضرت سبحان در آیات کلام الله مجید و روایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام می باشد و به عنوان کتابی برای مدیران برتر در دانشگاه های استان در حال تدریس است.

2. کتاب حدیث نیکوکاری در مسیر رستگاری یکی دیگر از آثار تالیفی ایشان می باشد که به عنوان گزارشی مصور از اهم فعالیت های مجمع خیرین سلامت استان اصفهان در دهه گذشته بوده و روایتگری تصویری است از حرکتی ماندگار و تأثیرگذار در جامعه اسلامی به نام نیکوکاری.

مقالات

1.فرایند شکل گیری هوش اجتماعی در سایه عزتمندی

2. جایگاه اقتدار معنوی در رشد و بالندگی فرهنگی شهرها

3. سیمای وقف فرهنگی در کتابخانه های اسلامی

4. تبیین نقش فطرت در انجام کار خیر

5.تاملی در انجام کار خیر

6. بررسی جایگاه نهضت خدمت رسانی در سوره دهر

7. کاربرد اِلمان های هنر اسلامی در موسسه اهل البیت «علیهم السلام»

افتخارات کسب شده

1. دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر مصطفی معین وزیر علوم تحقیقات و فناوری بعنوان خیر نمونه در امر ساخت خوابگاه های دانشجویان متاهل در دانشگاه صنعتی اصفهان

2. دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر محمد مهدی زاهدی وزیر علوم تحقیقات و فناوری بعنوان خیر نمونه در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و خوابگاهی دانشگاه های کشور در تاریخ اردیبهشت 1386و 1388

4.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر جعفر توفیقی وزیر علوم تحقیقات و فناوری بعنوان خیر نمونه در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و خوابگاهی دانشگاههای کشور در مراسم چهارمین دوره تجلیل از خیرین آموزش عالی

5. دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات و فناوری بعنوان خیر نمونه در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و خوابگاهی دانشگاه های کشور

6.دریافت لوح تقدیر و نشان حامی سلامت از جناب آقای دکتر کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعنوان چهره ماندگار سال 88 در حوزه سلامت و تقدیراز ساخت مرکز بهداشتی درمانی الامام علی ابن موسی الرضا علیه السلام

7. دریافت لوح تقدیر در دومین همایش خیرین سلامت کشور در فروردین 1387 از جناب آقای دکتر کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آقای سید رضا نیری رئیس ستاد مرکزی خیرین سلامت کشور به عنوان خیر نمونه کشوری در راستای فعالیت های ارزشمند انجام شده در مسیر تامین سلامت

8.دریافت لوح تقدیر و نشان حامی سلامت در مراسم دومین جشنواره تجلیل از واقفین عرصه سلامت شهریور ماه 1391 از خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان چهره ماندگار خیرین نیکوکار کشور

9. دریافت لوح تقدیر از جناب آقای سید رضا نیری مشاور وزیر بهداشت و دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور بعنوان مدیر نمونه و همچنین خیر برتر در عرصه سلامت

10.دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای علیرضا اعرافی رییس محترم جامعه المصطفي العالميه به پاس ارائه خدمات علمی در فضای مجازی جهت استفاده طلاب علوم دینی و محققین و پژوهشگران خارج از کشور

11.دریافت لوح تقدیر از حضرت آیت الله سید یوسف طباطبائی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان به عنوان تاسیس و بنبانگذاری کتابخانه دیجیتالی اهل البیت و همچنین کتابخانه فیزیکی در اولین همایش تجلیل از چهره های ماندگار انجمن ها و کتابخانه های عمومی استان اصفهان

12.دریافت لوح و نشان تقدیر از آقای مهندس منصور واعظی دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور بعنوان کتابخانه نمونه سال و خیر نمونه کتابخانه ساز در عرصه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

13.دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام احمد زادهوش رییس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان و در همایش اهل قلم

14.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای سید رضا مختاری مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآنی کشور بعنوان خادم نمونه در راستای ترویج فرهنگ متعالی قرآن کریم.

15.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای حمیدرضا چاکری معاون توسعه کتابخانه­ها و کتابخوانی به پاس همکاری در برپایی نخستین گردهمایی تخصصی کتابداران بخش کودکان و نوجوانان نهاد کتابخانه های عمومی کشور

16.دریافت گواهینامه پنجمین کارگاه داخلی آموزش برنامه حافظه جهانی از آقای دکتر محمد رضا سعید آبادی دبیر کل کمسیون ملی یونسکو و آقای اسحاق صلاحی رئیس کمیته ملی حافظه جهانی و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در 22 و 23 تیرماه 1390

17.دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید هادی رفیعی پور مدیر مؤسسه الامام الهادی علیه السلام به پاس همکاری در برگزاری کارگاه معارف و متون زیارات معصومین علیهم السلام در سال1390

18.دریافت لوح تقدیر از آقای دکتر علیرضا ذاکر اصفهانی استاندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی استان اصفهان به عنوان خیر نمونه در ارتقای کتابخانه های عمومی در اولین همایش تجلیل از چهره های ماندگار انجمن ها و کتابخانه های عمومی استان اصفهان

19.دریافت لوح تقدیر به عنوان خیر نمونه در عرصه خدمات اجتماعی از آقای دکتر علیرضا ذاکر اصفهانی استاندار اصفهان در همایش بزرگداشت تقدیر و تشکر از خیرین نمونه توسط استانداری اصفهان

20.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای سید مرتضی بختیاری استاندار اصفهان بعنوان خیر نمونه در سال 1387 در حوزه فعالیت های اجتماعی

21.دریافت لوح تقدیر بعنوان خیر نمونه در عرصه بهداشت و درمان شهر ولایتمدار اصفهان از جناب آقای دکتر سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار اصفهان و جناب آقای مهندس حاج عباس حاج رسولیها رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان

22.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر غلامرضا قربانی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان تقدیر و تشکر از اقدامات ارزشمند در خصوص ساخت خوابگاههای دانشجویان متاهل دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ 14/6/1388

23.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر غلامرضا قربانی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان مدیرعامل خیریه امام جواد علیه السلام در خصوص فعالیت های ارزشمند در دانشگاه صنعتی اصفهان در آستانه برگزاری سی امین سال تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان

24.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان اصفهان بعنوان خدمات ارزشمند و تاثیر گزار در دوران تصدی مدیر عامل انجمن خیریه امداد و درمان حضرت ولی عصر(عج) اصفهان در سال 1385

25.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان اصفهان بعنوان خیر و نیکوکار نمونه در امور خیریه بهداشتی درمانی در سطح استان در سال 1386

26.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان اصفهان بعنوان خیر و نیکوکار عرصه سلامت در سال 1387

27.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان اصفهان بعنوان خیر و نیکوکار نمونه در پیشبرد اهداف و برنامه های بهداشتی درمانی استان در تاریخ فروردین 1387

28.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان اصفهان بعنوان مدیر عامل انجمن خیریه امداد و درمان حضرت ولی عصر (عج) دانشگاه در تاریخ فروردین 1389

29.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان اصفهان بعنوان خیر برتر در امر اعتلای شاخصه های تندرستی در همایش بزرگداشت پیشگامان نظام نوین مالی دانشگا های علوم پزشکی کشور در تاریخ شهریور 1390

30.دریافت لوح و نشان تقدیر از شورای اسلامی شهر سجزی به پاس احداث ساختمان مرکز بهداشتی درمانی الامام علی ابن موسی الرضا علیه السلام شهر سجزی

31.دریافت لوح تقدیر از ریاست بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام اصفهان حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای مهدی نیلی پور به پاس همکاری با این بنیاد در راستای ترویج فرهنگ مهدویت

32. دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حاج سید حسن ربانی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به پاس همکاری در برگزاری همایش ملی اصطلاح نامه و کاربردهای آن در محیط الکترونیکی

33. دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین آقای جعفر اسدی مدیر مدرسه عالی نوریه و نماینده رئیس مرکز جهانی علوم اسلامی در اصفهان به پاس همکاری با این مرکز

34.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای احمد مقیمی دبیر همایش امینه ی امین به پاس همکاری در برگزاری این همایش که به منظور بزرگداشت شخصیت برجسته مجتهده علویه بانو امین در مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت علیهم السلام

35.دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی رییس دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان به پاس همکاری در برگزاری نمایشگاه نشاط و تعالی دانشگاه پیام نور استان اصفهان در مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت علیهم السلام

36.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای بیژن حاجی علی اکبری مسئول حوزه انجمن های علمی دانشجویی و جناب آقای امیر هلاکویی مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان به پاس اشاعه تعلیم و تربیت در تاریخ 12/2/1390

37.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای احمد سالک کاشانی رئیس هیئت امنای مؤسسه خیریه فرهنگی شهید آیت الله مدرس به پاس تلاش در راه تربیت نسل جوان

38.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای مهندس عباس حاج رسولیها رئیس هیئت مدیره پروژه انبوه سازی مسکن محرومین و آقای مهندس محمد رضا کجانی مدیر عامل رئیس هیئت مدیره پروژه انبوه سازی مسکن محرومین به عنوان خیر در راستای ایجاد مسکن برای محرومان

39.دریافت لوح تقدیر از جناب آقای محمد جواد صدق مدیرعامل کمیته امداد امام خمینی به پاس همکاری در عرصه فعالیت های خیر

40.دریافت لوح تقدیر از سرتیپ 2 پاسدار سید حمید صدر السادات فرمانده انتظامی استان اصفهان به پاس همکاری در برگزاری اولین محفل انس با قرآن به مناسبت بزرگداشت هفته نیروی انتظامی

41. دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حاج شیخ حمید رضا ارباب سلیمانی مشاور وزیر و دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور به پاس همکاری با کانونهای فرهنگی هنری مساجد استاد اصفهان در سال 1391

42.دریافت لوح تقدیر از پاسدار مجید صابری رییس سازمان بسیج مداحان سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان به پاس همکاری در برگزاری اولین مجمع عالی نخبگان مدح و شعر استان اصفهان در اردیبهشت 92

43. دریافت نشان خادم القرآنی و تندیس و لوح یادبود در اختتامیه بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور با حضور آقای دکتر ابوالفضل فراهانی، رئیس دانشگاه پیام نور، خانم دکتر لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی، نمایندگان استان اصفهان و جمعی از معاونان دانشگاه پیام نور

44. اهداء تندیس توسط پژوهشگاه مهندسی شاخص پژوه

45. قاب اهدایی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان به آقای سید حسین رضازاده به عنوان مدیرعامل انجمن خیریه امداد و درمان حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه)

46. قاب اهدایی جامعه خیرین امام محمد باقر علیه السلام به پاس همکاری های ارزشمند آقای سید حسین رضازاده

47. تندیس اهدایی در همایش سیصد سالگی دانشگاه اصفهان در سال 1387

48.اهدایی لوح تقدیر در اولین همایش چهره های ماندگار تبلیغی استان اصفهان بهمن 1389 توسط دفتر تبلیغات حوزه علمیه اصفهان

49.دریافت لوح تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به پاس حضور و خدمات ارزشمند در ستاد برگزاری نکوداشت آیت الله العظمی مظاهری

50.دریافت لوح تقدیر از سرتیپ پاسدار جناب آقای غلامرضا سلیمانی فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) به پاس گام نهادن در مسیر ترویج فرهنگ گهربار و نورانی اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و راه شهیدان

51.دریافت لوح تقدیر از حاج عباس اوليائی مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان اصفهان به پاس تلاش در جهت تحقق آرمان های اسلامی از رهگذر توجه به نسل جوان

از نگاه دیگران

دکتر سیّد‌ محمدباقر کتابی استاد برجسته و شاخص دانشگاه اصفهان و استاد نهج‌البلاغه آقای حاج سیّد حسین رضازاده که سال‌‌های متمادی است با خدمات و فعالیت‌‌های ایشان در کارهای خیر و عام‌‌المنفعه آشنا هستم، خصوصاً در رابطه با تأسیس مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهل‌‌البیت(ع) که از ابتدا در جریان این امر قرار گرفتم و در مراسم کلنگ‌زنی، افتتاح و بهره‌برداری از این مجموعة باعظمت شرکت کردم. می‌‌توان به‌جرأت بیان کرد که یکی از کلنگ‌‌هایی است که با طهارت و خلوص نیّت بر زمین زده شد و نتیجه و ثمره‌اش این مؤسسة فاخر است و بحمدالله در همة زمینه‌‌های فرهنگی و دینی و قرآنی خوش درخشیده است و امیدوارم در آینده هم از عنایات خداوند متعال و امام زمان(عج) بهره‌‌مند گردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌‌رضا ارزانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان بنده سال‌‌های متمادی است که با آقای رضازاده و فعالیت‌‌های ایشان در امور اجتماعی، فرهنگی و دینی و همچنین با فعالیت‌‌های قرآنی ایشان آشنا هستم. ایشان از چهره‌‌های شاخص، توانمند در امور برنامه‌‌ریزی و اجرای عالی در برنامه‌‌های دینی و فرهنگی و قرآنی هستند و در همة کارها، انتخاب و انجام بهترین و عالی‌‌ترین کار، از ویژگی‌‌های اجرایی و بارز این مرد خیّر و نیکوکار است.


دکتر مهدی جمالی‌نژاد شهردار اصفهان حقیقتاً آقای رضازاده و خانوادة ایشان همیشه مایة خیر و برکت برای شهر اصفهان بوده‌‌اند و از خیّرینی بوده‌‌اند که خیلی گمنام کار کرده‌‌اند و زحمت کشیده‌‌اند؛ به‌خصوص در حوزة گسترش فرهنگ نورانی اهل‌بیت(ع) و همچنین تأسیس مؤسسات قرآنی. امیدوارم از جملة رضازاده‌‌ها در اصفهان خیلی داشته باشیم. این‌ها انصافاً بار سنگین دولتمردان و مسئولان شهری استان را کم می‌‌کنند و بار دغدغه‌‌های فرهنگی ما را هم کم می‌‌کنند.

دکتر رسول زرگرپور استاندار اصفهان من از ابتدای مسئولیتم در استان، تقریباً هفته‌‌ای یکبار به‌طور مستمر آقای رضازاده را در مراسم‌‌های مختلف دینی، فرهنگی، قرآنی و امور خیر و عام المنفعه می‌‌بینم. اصطلاحی که در مورد ایشان به کار می‌برم، انسانی است خیّر و مبتکر کارهای بزرگ که خدمات ایشان خصوصاً در مسائل قرآنی و دینی و معرفتی از جایگاه ویژه‌‌ای برخوردار است و امید است ما قدردان نعمت وجود این انسان‌‌های خدوم باشیم که نقش مهمی در فعالیت‌‌های اجتماعی در زمینه‌‌های مختلف ایفا می‌‌کنند. بنده از بدو حضورم در اصفهان با شخصیت ایشان آشنا و از خدمات ایشان در اکثر عرصه‌‌های خیر مطلع هستم و ایشان از افتخارات خیّرین و خادمین این شهر زیبای خدا هستند و بنده همیشه از خداوند برای این انسان‌‌های خدمتگزار، طول عمر، سلامتی و موفقیت مسألت می‌‌نمایم.

آیت‌الله سیّد یوسف طباطبایی‌نژاد نمایندة ولیّ ‌فقیه در استان و امام‌جمعة اصفهان امروز، نگاه به زندگی و فعالیت‌‌های جناب آقای رضازاده که همواره دلبستگی به کارهای خیر و عام‌‌المنفعه، خصوصاً گسترش فرهنگ قرآن و اهل‌‌بیت عصمت و طهارت(ع) در سرلوحة فعالیت‌‌های اجتماعی ایشان قرار دارد، می‌‌تواند سرلوحة همة افراد علاقه‌مند به خدمت به جامعه، خصوصاً قرآن مجید قرار گیرد. بنده آقای رضازاده را از چهارده سال پیش که به اصفهان آمدم، می‌‌شناسم. ایشان را هم به‌عنوان یکی از فعالان اقتصادی و هم چهرۀ فعال در خدمات فرهنگی و مذهبی و همچنین از خادمان امور خیر و عام‌‌المنفعه یافتم. از ویژگی‌‌های بارز ایشان که یک فعال اقتصادی است این است که با بهره‌‌مندی از نعمت‌‌های الهی ازجمله مال و ثروت که خداوند به ایشان عطا کرده است، خیلی کارهای مفید و عام‌‌المنفعه انجام داده است که اگر همین فرصت و موقعیت در دست آدم‌‌های غیرعاقل باشد، وجودش هیچ فایده‌‌ای برای جامعه نخواهد داشت. من آقای رضازاده را یک انسان فعال و خدمتگزار به جامعه می‌‌دانم و دعاگوی همیشگی ایشان هستم برای موفقیت در اموری که متکفل هستند.

پیوندها

[1] وب سایت آیت الله صافی اصفهانی

[2] پایگاه علمی فرهنگی اعتقادی الشیعه، معرفی آیت الله حاج سید فقیه امامی

[3] پایگاه فکری خبری تحلیلی حوزه و روحانیت، معرفی آیت الله حاج سیدحسن فقیه امامی

[4] . پایگاه دانشنامه اسلامی، معرفی آیت الله سید حسین خادمی

[5] . پایگاه کتابخانه دیجیتالی

[6] . پایگاه قرآن پژوهی

[7] .پایگاه حدیث پژوهی

[8] . پایگاه یاران انتظار

[9] . پایگاه تحقیقاتی غدیر

[10] . پایگاه راز ماندگاری

[11] . پایگاه دانشنامه اسلامی

[12] . پورتال تحقیقاتی اهل البیت

[13] . سایت روزنامه رسمی

[14] . ISO

[15] . Internet Data Center (I.D.C)

[16] . بنیاد دانشگاه صنعتی اصفهان

[17] . مجتمع درمانی فاطمیه سلام الله علیها

[18] . انجمن خیریه دیابت

[19] . انجمن خیریه قمر بنی هاشم نجف آباد

حسن ختام

سیدحسین رضازاده

خادمی را میبیند در چهره و هیئت خود، انگار سالیان سال است که رویای صادقه اش شهودی عینی یافته و در کسوت خادمی حضرت با جامه کت و شلوار مشکی آراسته و با چوب پری به دست، وظیفه غبارروبی، راهنمایی زائران، ایجاد نظم و آرامش، شست و شو و تطهیر را دارد، در کنار درب ورودی روبروی حضرت به ادب ایستاده است. او راضی به رضای خداست و شاکر نعمت های الهی.

«اَلَّذینَ اِذا اَحسَنُوا أَستَبشَروُا وَ اِذا اَسائُوا اِستَغفَروُا وَ اِذا اُعطوُا شَکَروُا وَ اِذَا ابتَلَوا صَبَرُوا وَ اِذا غَضِبُوا عَفَوا»؛ «بهترین بندگان خدا کسانی هستند که هنگام انجام کار نیک خرسند و هنگام ارتکاب عمل زشت از خداوند طلب بخشش کنند و آنگاه که چیزی به آنان داده شود، سپاسگزار بوده و زمانی که به مصیبتی دچار شوند، صبر کنند و در هنگام خشم عفو نمایند.» این کلام نورانی که برگرفته از آیات کلام الله مجید است و برای بیداری بندگان خدا از سوی حضرت امام رضا(ع) بیان شده، چراغ و مشعل هدایت اوست. به یقین کسی که راضی به قضا و قدر الهی شود، و صبر پیشه سازد، اهل معرفت و محبت است و از علم الیقین به عین الیقین رسیده و همه چیز را زیبا و شیرین می بیند.

قَدْ صَدَّقْتَ الرُّؤْيَا او مدّت های مدیدی به دنبال کشف سرچشمه بقاء، عمری تلاش و جهد نموده و در آرزوی کسب معرفت الهی در مسیر پرتلاطم زندگی، روح و جانش صیقل یافته و اینک خود را در سجده گاه بالای سر مبارک حضرت می بیند؛ دو رکعت نماز شکر می خواند؛ گریه امانش نمیدهد؛ بسان ذره ای که اینک به دریا پیوسته، معنا می یابد و زیر لب زمزمه می کند:

بیا که مظهر آیات کبریا اینجاست بیا که گلبن گلزار موسی جعفر

بیا که خسرو اقلیم طوس، شمس شموس شهنشهی که به چشمان غبار درگاهش

اگر کلید در رحمت خدا جویی در مدینه علم و کمال و زهد و ادب

ز قبله گاه سلاطین بخواه حاجت خویش قدم ز صدق و ارادت در این حرم بگذار

بیا که منبع فیض و عنایت ازلی به خضر کز پی آب بقاست سرگردان

بیا که تربت سلطان دین، رضا اینجاست بیا که میوه بستان مصطفی (ع) اینجاست

منابع

1. ماهنامه طریق ماندگاری، تابستان 86

2. گفتگوی صميمانه با واقف نيکوکار اصفهانی؛ سایت راسخون؛ 1387/12/02

3. مصاحبه ای خواندنی با یکی از خیرین عرصه سلامت؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان؛ 07/09/1387

4. گفت‌و‌گو با حاج سيد حسين رضازاده، موسس و بنيان گذار؛ خوابگاه هاى خيريه دانشجويى حضرت جواد عليه السلام دانشگاه صنعتی اصفهان؛ 1388/06/14

5. گفتگو با يكي از چهره هاي درخشان اصفهان؛ روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان؛ 1389/10/22

6. سیمای دانشگاه؛ دومین جشنواره واقفین و خیرین عرصه سلامت استان اصفهان؛ 1391/06/09

7. گفتگو و مصاحبه شبکه جهانی العالم

8. گفتگو و مصاحبه شبکه اصفهان

9. سایت رسمی سیدحسین رضازاده

10.پرتال مؤسسه اهل البیت

11.مجمع خیرین سلامت استان اصفهان

12.مجمع خیرین سلامت کشور

13.بنیاد دانشگاه صنعتی اصفهان

14.. http://omoor-daneshjooei.iut.ac.ir/news-khabgah

15. http://dormitory.iut.ac.ir/

سایت رسمی : http://hossein-rezazade.ir/