مسجد شجره: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(ایجاد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
{{نیازمند ویرایش فنی}}
 
 
{{بخشی از یک کتاب}}
 
{{بخشی از یک کتاب}}
  
اين مسجد اكنون در سه كيلومترى شهر مدينه در مسير بزرگراه مدينه به مكّه واقع شده‌است. اين مسجد ميقات هم مى‌باشد و كسانى كه از مدينه عازم مكّه معظمه هستند و قصد انجام عمره مفرده و يا عمره تمتع دارند، در اين مسجد مُحرم مى‌شوند.
+
اين مسجد اكنون در سه كيلومترى شهر [[مدينه]] در مسير بزرگراه مدينه به [[مكه]] واقع شده‌است. اين مسجد ميقات هم مى‌باشد و كسانى كه از مدينه عازم مكه معظمه هستند و قصد انجام عمره مفرده و يا عمره تمتع دارند، در اين مسجد مُحرم مى‌شوند.
  
منطقه‌اى كه مسجد شجره در آن واقع شده به ذوالحليفه معروف است. رسول خدا در سال ششم‌هجرى در جريان سفر حج كه منتهى به امضاى معاهده حديبيه شد و همچنين در سال هفتم هجرت در عمره‌القضاء و در سال دهم هجرت براى حجه‌الوداع در مسجد شجرة احرام بستند لذا از اين جهت‌اين ميقات داراى ويژگى است.
+
منطقه‌اى كه مسجد شجره در آن واقع شده به ذوالحليفه معروف است. رسول خدا صلی الله علیه و آله در سال ششم ‌هجرى در جريان سفر [[حج]] كه منتهى به امضاى معاهده حديبيه شد و همچنين در سال هفتم هجرت در عمره‌القضاء و در سال دهم هجرت براى حجه‌الوداع در مسجد شجرة احرام بستند لذا از اين جهت ‌اين ميقات داراى ويژگى است.
  
==منبع==
+
==منابع==
محسن شریعت، ميعاد نور، دفتر نشر معارف‌، قم‌، 1384 ، ص 150
+
محسن شریعت، ميعاد نور، دفتر نشر معارف‌، قم‌، 1384، ص 150.
  
 
[[رده:حج]]
 
[[رده:حج]]
 
[[رده:اماکن مقدسه عربستان]]
 
[[رده:اماکن مقدسه عربستان]]
 
[[رده:مساجد تاریخی]]
 
[[رده:مساجد تاریخی]]

نسخهٔ ‏۱۴ مارس ۲۰۱۳، ساعت ۰۷:۴۷

این مدخل از دانشنامه هنوز نوشته نشده است.

Icon book.jpg

محتوای فعلی بخشی از یک کتاب متناسب با عنوان است.

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


اين مسجد اكنون در سه كيلومترى شهر مدينه در مسير بزرگراه مدينه به مكه واقع شده‌است. اين مسجد ميقات هم مى‌باشد و كسانى كه از مدينه عازم مكه معظمه هستند و قصد انجام عمره مفرده و يا عمره تمتع دارند، در اين مسجد مُحرم مى‌شوند.

منطقه‌اى كه مسجد شجره در آن واقع شده به ذوالحليفه معروف است. رسول خدا صلی الله علیه و آله در سال ششم ‌هجرى در جريان سفر حج كه منتهى به امضاى معاهده حديبيه شد و همچنين در سال هفتم هجرت در عمره‌القضاء و در سال دهم هجرت براى حجه‌الوداع در مسجد شجرة احرام بستند لذا از اين جهت ‌اين ميقات داراى ويژگى است.

منابع

محسن شریعت، ميعاد نور، دفتر نشر معارف‌، قم‌، 1384، ص 150.