عبدالنبی طسوجی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
سطر ۳: سطر ۳:
 
'''''طسوجی، عبدالنبی'''''
 
'''''طسوجی، عبدالنبی'''''
  
قرن: 12
+
قرن: ۱۲ (۱۲۰۳-۱۱۱۷ ق)
  
(1203-1117 ق)
+
[[فقیه]]، اصولى، ریاضیدان، ادیب و شاعر. پدر وى بنا به روایتى اوجاق قلى از نوادر عهد شاه سلطان حسین صفوى بود. ملا عبدالنبى در خوى متولد شد.
  
فقیه، اصولى، ریاضیدان، ادیب و شاعر. پدر وى بنا به روایتى اوجاق قلى از نوادر عهد شاه سلطان حسین صفوى بود. ملاعبدالنبى در خوى متولد شد.
+
وی علوم عقلیه، فنون عربیه و ادبیه را در لاهیجان نزد سید محمد لاهیجانى فراگرفت. سپس به [[مشهد]] رفت و نزد ملا رفیع گیلانى علوم [[فقه]] و [[اصول فقه‌‌‌‌|اصول]] و [[ریاضی|ریاضى]] و معقول را تکمیل نمود. در نهایت به [[نجف]] رفت و در آنجا ساکن شد. میرزا حسن در فوت او ماده تاریخى سروده بود.
  
علوم عقلیه، فنون عربیه و ادبیه را در لاهیجان نزد سید محمد لاهیجانى فراگرفت. به [[مشهد]] رفت و نزد ملارفیع گیلانى علوم فقه و اصول و ریاضى و معقول را تكمیل نمود. سپس به [[نجف]] رفت و در آنجا ساكن شد. میرزا حسن در فوت او [[ماده تاریخ]]ى سروده بود.
+
از جمله آثار وى: «تفسیر [[قرآن]]»؛ «شرح [[نهج البلاغة|نهج‌البلاغه]]»؛ «حاشیه‌ى تفسیر تونى»؛ «شرح [[معانى الأخبار (کتاب)|معانى الاخبار]]»؛ «الرد على نواقض الروافض»؛ «تحفة السالکین».
  
از جمله آثار وى: «تفسیر قرآن»؛ «شرح نهج‌البلاغه»؛ «حاشیه‌ى تفسیر تونى»؛ «شرح معانى الاخبار»؛ «الردعلى نواقض الرافض»؛ «تحفة السالكین».
+
==منابع==
  
==منابع==
+
*[[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، در کتاب موجود نیست.
* [[انجمن مفاخر فرهنگی]]، [[اثرآفرینان]]، در کتاب موجود نیست.
 
  
 
[[رده:فقیهان]]
 
[[رده:فقیهان]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۴ آوریل ۲۰۲۰، ساعت ۱۲:۵۳

Icon-encycolopedia.jpg

این صفحه مدخلی از اثر آفرینان است

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


طسوجی، عبدالنبی

قرن: ۱۲ (۱۲۰۳-۱۱۱۷ ق)

فقیه، اصولى، ریاضیدان، ادیب و شاعر. پدر وى بنا به روایتى اوجاق قلى از نوادر عهد شاه سلطان حسین صفوى بود. ملا عبدالنبى در خوى متولد شد.

وی علوم عقلیه، فنون عربیه و ادبیه را در لاهیجان نزد سید محمد لاهیجانى فراگرفت. سپس به مشهد رفت و نزد ملا رفیع گیلانى علوم فقه و اصول و ریاضى و معقول را تکمیل نمود. در نهایت به نجف رفت و در آنجا ساکن شد. میرزا حسن در فوت او ماده تاریخى سروده بود.

از جمله آثار وى: «تفسیر قرآن»؛ «شرح نهج‌البلاغه»؛ «حاشیه‌ى تفسیر تونى»؛ «شرح معانى الاخبار»؛ «الرد على نواقض الروافض»؛ «تحفة السالکین».

منابع