خاندان آل كمونه: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(منبع)
 
سطر ۱: سطر ۱:
چند تن از مشاهير خاندان آل كمونه در زير زمين خزانه جواهر آستان، بين رواق پادشاهان و مسجد آستان حسينى، دفن هستند. اين افراد از عالمان و اديبان كربلا بودند؛ از جمله شيخ مهدى كمونه (ف 1272 ق) كليد دار آستان، شيخ ميرزا حسن كمونه (ف 1292 ق) هم چنين برادرش كه پس از او به توليت آستان رسيد و نيز شيخ محمد على كمونه (ف 1282 ق)، كه از شاعران شيعه بوده است .
+
چند تن از مشاهیر خاندان «آل کمونه» در زیر زمین خزانه جواهر آستان، بین رواق پادشاهان و مسجد «[[حرم امام حسین علیه السلام|آستان حسینى]]»، دفن هستند. این افراد از عالمان و ادیبان [[کربلا]] بودند؛ از جمله شیخ مهدى کمونه (ف، ۱۲۷۲ ق) کلید دار آستان، شیخ میرزا حسن کمونه (ف، ۱۲۹۲ ق) و همچنین برادرش که پس از او به تولیت آستان رسید و نیز شیخ محمدعلى کمونه (ف، ۱۲۸۲ ق)، که از شاعران [[شیعه]] بوده است.
  
==منبع==
+
==منابع==
  
عتبات عالیات عراق ، دکتر اصغر قائدان ، نشر مشعر ، تهران ، ص 154
+
* عتبات عالیات عراق، دکتر اصغر قائدان، نشر مشعر، تهران، ص ۱۵۴.
  
[[رده: مدفونین در حرم امام حسین علیه السلام]]
+
[[رده: مدفونین در حرم امام حسین علیه السلام]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ اوت ۲۰۲۱، ساعت ۱۰:۵۷

چند تن از مشاهیر خاندان «آل کمونه» در زیر زمین خزانه جواهر آستان، بین رواق پادشاهان و مسجد «آستان حسینى»، دفن هستند. این افراد از عالمان و ادیبان کربلا بودند؛ از جمله شیخ مهدى کمونه (ف، ۱۲۷۲ ق) کلید دار آستان، شیخ میرزا حسن کمونه (ف، ۱۲۹۲ ق) و همچنین برادرش که پس از او به تولیت آستان رسید و نیز شیخ محمدعلى کمونه (ف، ۱۲۸۲ ق)، که از شاعران شیعه بوده است.

منابع

  • عتبات عالیات عراق، دکتر اصغر قائدان، نشر مشعر، تهران، ص ۱۵۴.