زیارت وداع سیدالشهداء: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی '{{بخشی از یک کتاب}} در زيارت سیدالشهدا علیه السلام، مستحب است پس از تمام شدن ...' ایجاد کرد)
 
(ویرایش)
 
(۵ نسخه‌ٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
{{بخشی از یک کتاب}}
+
{{مدخل دائرة المعارف|کتاب [[فرهنگ عاشورا(کتاب)|فرهنگ عاشورا]]}}
  
در [[زيارت]] [[سیدالشهدا]] علیه السلام، مستحب است پس از تمام شدن آن زاير بالاى سر قبر سيدالشهدا علیه السلام رفته زيارت وداع بخواند. متن آن و آدابش در كتب دعا و روايات آمده‌ است<ref>از جمله در [[بحارالانوار]]، ج 98، ص 203 و 208.</ref> و متون مختلف و متنوعى دارد و از جمله محتويات آن خداحافظى با قبر امام و دعا براى توفيق [[زيارت]] مجدد است و اين كه آخرين بار نباشد:
+
در [[زیارت]] حضرت [[سیدالشهدا]] علیه السلام، [[مستحب]] است پس از تمام شدن آن، زائر بالاى سر [[قبر]] سیدالشهدا علیه السلام رفته و زیارت وداع بخواند.  
  
«اللهم لاتجعله آخر العهد منا و منه...»، «اللهم صل على محمد و آل محمد و لا تجعله آخر العهد من زيارتى ابن رسولك ‌وارزقنى زيارته ابدا ما ابقيتنى...».
+
متن آن و آدابش در کتب [[دعا]] و روایات آمده‌ است<ref>از جمله در بحارالانوار، ج ۹۸، ص ۲۰۳-۲۰۸.</ref> و متون مختلف و متنوعى دارد و از جمله محتویات آن خداحافظى با قبر امام و دعا براى توفیق زیارت مجدد است و این که آخرین بار نباشد: «اللهم لاتجعله آخر العهد منا و منه...»، «اللهم صل على محمد و آل محمد و لا تجعله آخر العهد من زیارتى ابن رسولک ‌وارزقنى زیارته أبداً ما أبقیتنى...».
  
 
==پانویس==
 
==پانویس==
<references/>
+
<references />
  
 
==منابع==
 
==منابع==
جواد محدثی، فرهنگ عاشورا، نشر معروف.
+
* جواد محدثی، فرهنگ عاشورا، نشر معروف.
 +
 
 +
[[رده:زیارتنامه های امام حسین علیه السلام]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ مهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۰۵:۵۸

Icon-encycolopedia.jpg

این صفحه مدخلی از کتاب فرهنگ عاشورا است

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


در زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام، مستحب است پس از تمام شدن آن، زائر بالاى سر قبر سیدالشهدا علیه السلام رفته و زیارت وداع بخواند.

متن آن و آدابش در کتب دعا و روایات آمده‌ است[۱] و متون مختلف و متنوعى دارد و از جمله محتویات آن خداحافظى با قبر امام و دعا براى توفیق زیارت مجدد است و این که آخرین بار نباشد: «اللهم لاتجعله آخر العهد منا و منه...»، «اللهم صل على محمد و آل محمد و لا تجعله آخر العهد من زیارتى ابن رسولک ‌وارزقنى زیارته أبداً ما أبقیتنى...».

پانویس

  1. از جمله در بحارالانوار، ج ۹۸، ص ۲۰۳-۲۰۸.

منابع

  • جواد محدثی، فرهنگ عاشورا، نشر معروف.