بحث کاربر:Heidariyan47

از دانشنامه‌ی اسلامی
نسخهٔ تاریخ ‏۶ ژوئیهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۱۲:۱۱ توسط Zamani (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

منابعتان را بنویسید

سلام.

به دانشنامه اسلامی خوش آمده اید

مطابق با قوانین دانشنامه اسلامی "در دانشنامه هر مدعایی نیازمند به ذکر منبع معتبر یا اثبات منطقی است و نوشته‌هایی که مدعاهایشان چنین نباشد حذف خواهند شد." به نظر می رسد مطالبی که شما به چند مقاله افزوده اید مستند است و منبع دارد ولی منابع را ذکر نفرموده اید. برای باقی ماندن زحمتی که کشیده اید منابع مطالبتان را هم ذکر کنید. پیش از این کار برای اطلاع از چگونگی ذکر منبع صفحه شیوه ارجاع به منابع را بخوانید.--Zamani ‌۷ آوریل ۲۰۱۵، ساعت ۱۶:۳۵ (IRDT)

ابهام در ذکر منابع

با سلام و خدا قوت! لطفا به هنگام ذکر منبع اسم کتاب را هم ذکر کنید. در مقاله فقه کدام کتاب فیض کاشانی و همینطور بقیه موارد. موفق باشید.--Zamani ‌۱۱ مهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۰۹:۵۱ (IRDT)

ذکر تاریخ در بخش منابع

سلام و خدا قوت! و تشکر از مطالب خوبی که می گذارید.

در هنگام نقل مطالب از سایتها معمولا دو تاریخ مدنظر است :

1. تاریخ انتشار مطلب در آن سایت

2. تاریخ بازیابی: تاریخی که ما مطلب را در آن سایت مشاهده می کنیم

تاریخ انتشار مطلب معمولا در اکثر سایتها وجود ندارد و تنها برخی از سایتها این مورد را در کنار مطالبشان ذکر میکنند . مثلا خبر گزاری ها غالبا تاریخ انتشار خبر را هم می زنند. در اینگونه موارد شما می توانید عنوان مطلب، نام خبرگزاری یا سایت و تاریخ انتشار آن را قید بفرمایید

در صورتی که تاریخ انتشار وجود نداشته باشد یا حتی با وجود آن تاریخ بازیابی به عنوان تاریخی که شما مطلب را در سایت دیده اید هم بعد از عبارت : تاریخ بازیابی: قرار داده می شود. البته بهتر است این کار به همراه لینک دادن به آن سایت باشدو

مطالب اخیر شما که از سایت رحماء نقل می کنید از این نوع اخیر است. چون آن سایت تاریخ انتشار را نگذاشته است.

من یک مورد (مقاله نیجریه) را مطابق با توضیحی که دادم اصلاح می کنم مشاهده بفرمایید و موارد دیگر را خودتان زحمت اصلاح را بکشید.

متشکرم

--Zamani ‌۶ ژوئیهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۱۶:۴۱ (IRDT)