نماز امام زمان: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی '{{الگو:منبع الکترونیکی معتبر|ماخذ=پایگاه}} {{الگو:نیازمند ویرایش فنی}} دو ركعت اول...' ایجاد کرد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
 
{{الگو:منبع الکترونیکی معتبر|ماخذ=پایگاه}}
 
{{الگو:منبع الکترونیکی معتبر|ماخذ=پایگاه}}
{{الگو:نیازمند ویرایش فنی}}
 
دو ركعت اول به نیت نماز تحیت مسجد است، كه در هر ركعت آن یك مرتبه سوره حمد و هفت مرتبه سوره توحید خوانده می شود و در حالت ركوع و سجود هم هفت مرتبه ذكر را تكرار كنند.
 
  
دو ركعت دوم به نیت نماز امام صاحب الزمان (عج) خوانده می شود. بدین صورت كه سوره حمد را شروع می كنیم و چون به آیه «ایّاك نعبد و ایّاك نستعین» می رسیم، این آیه شریفه را صد مرتبه تكرار می كنیم و بعد از آن بقیه سوره حمد را می خوانیم، بعد از پایان حمد سوره توحید را یك بار می خوانیم و به ركوع می رویم. ذكر ركوع را هفت مرتبه پشت سرهم تكرار می كنیم و ذكر هر كدام از سجده ها نیز هفت مرتبه است. ركعت دوم نیز به همین گونه است. چون نماز به پایان برسد و سلام داده شود یك بار گفته می شود «لا اله الّا الله» و به دنبال آن تسبیحات حضرت زهرا ـ سلام الله علیها ـ خوانده شود و بعد از آن به سجده رفته و صد بار می گوییم: «اللّهمّ صلّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ».
+
دو ركعت اول به نیت نماز تحیت مسجد است كه در هر ركعت آن یك مرتبه [[سوره حمد]] و هفت مرتبه [[سوره توحید]] خوانده می شود و در حالت ركوع و سجود هم هفت مرتبه ذكر را تكرار كنند.
 +
 
 +
دو ركعت دوم به نیت نماز امام صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خوانده می شود. بدین صورت كه [[سوره حمد]] را شروع می كنیم و چون به آیه {{متن قرآن|«إِيَّاكَ نَعْبُدُ و إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ»}} می رسیم، این آیه شریفه را صد مرتبه تكرار می كنیم و بعد از آن بقیه سوره حمد را می خوانیم، بعد از پایان حمد سوره توحید را یك بار می خوانیم و به [[ركوع]] می رویم.
 +
 
 +
ذكر ركوع را هفت مرتبه پشت سر هم تكرار می كنیم و ذكر هر كدام از سجده ها نیز هفت مرتبه است. ركعت دوم نیز به همین گونه است. چون نماز به پایان برسد و سلام داده شود یك بار گفته می شود: «لا اله الّا الله» و به دنبال آن تسبیحات [[حضرت فاطمه]] زهرا سلام الله علیها خوانده شود و بعد از آن به [[سجده]] رفته و صد بار می گوییم: «اللّهمّ صلّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ».
  
 
==منابع==
 
==منابع==
پایگاه اندیشه قم.
+
* پایگاه اندیشه قم.
 +
 
 
[[رده:نمازهای مستحبی]]
 
[[رده:نمازهای مستحبی]]

نسخهٔ ‏۱۶ مهٔ ۲۰۱۳، ساعت ۰۴:۵۵

این مدخل از دانشنامه هنوز نوشته نشده است.

Icon-computer.png
محتوای فعلی مقاله یکی از پایگاه های معتبر متناسب با عنوان است.

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


دو ركعت اول به نیت نماز تحیت مسجد است كه در هر ركعت آن یك مرتبه سوره حمد و هفت مرتبه سوره توحید خوانده می شود و در حالت ركوع و سجود هم هفت مرتبه ذكر را تكرار كنند.

دو ركعت دوم به نیت نماز امام صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خوانده می شود. بدین صورت كه سوره حمد را شروع می كنیم و چون به آیه «إِيَّاكَ نَعْبُدُ و إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ» می رسیم، این آیه شریفه را صد مرتبه تكرار می كنیم و بعد از آن بقیه سوره حمد را می خوانیم، بعد از پایان حمد سوره توحید را یك بار می خوانیم و به ركوع می رویم.

ذكر ركوع را هفت مرتبه پشت سر هم تكرار می كنیم و ذكر هر كدام از سجده ها نیز هفت مرتبه است. ركعت دوم نیز به همین گونه است. چون نماز به پایان برسد و سلام داده شود یك بار گفته می شود: «لا اله الّا الله» و به دنبال آن تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خوانده شود و بعد از آن به سجده رفته و صد بار می گوییم: «اللّهمّ صلّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ».

منابع

  • پایگاه اندیشه قم.