ملا محمد علی خوانساری: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
سطر ۱: سطر ۱:
فرزند ملا محمد باقر خوانساری، از عالمای ساکن در مدرسه صدر و از شاگردان و خواص ملازمان و خدمتگزاران علامه [[جهانگیرخان قشقایی]] بود. ملازمت و خدمتگزاری وی نسبت به استادش به حدی بود که وی را ملا محمد علی خان می گفتند. مردی فقیر، آبرومند بود که با کمال عزت نفس می-زیست و هیچ وقت از وی عرض حاجت و اظهار شکایت و ملامت دیده و شنیده نشد. [[آقابزرگ تهرانی]] در مورد وی می نویسد: «عالم فاضل، کان من رجال الفضل فی اصفهان و من اهل العلم و المعرفة، قرأ علی مدرسی عصره و مشایخه حتّی بلغ درجة سامیة، و تخرّج علیه آخرون » .
+
فرزند ملا محمد باقر خوانساری، از عالمای ساکن در [[مدرسه صدر بازار|مدرسه صدر]] [[اصفهان]] و از شاگردان و خواص ملازمان و خدمتگزاران علامه [[جهانگیرخان قشقایی]] بود. ملازمت و خدمتگزاری وی نسبت به استادش به حدی بود که وی را ملا محمد علی خان می گفتند.  
  
ملا محمد علی سرانجام در روز 14[[ربیع الاول]] سال 1350ق وفات و پیکرش را در کنار استادش در تکیة جهانگیرخان قشقایی به خاک سپردند.  
+
او مردی فقیر و آبرومند بود که با کمال [[عزت نفس]] می زیست و هیچ وقت از وی عرض حاجت و اظهار شکایت و ملامت دیده و شنیده نشد. [[آقابزرگ تهرانی]] در مورد وی می نویسد: «عالم فاضل، کان من رجال الفضل فی اصفهان و من اهل العلم و المعرفة، قرأ علی مدرسی عصره و مشایخه حتّی بلغ درجة سامیة، و تخرّج علیه آخرون».
 +
 
 +
ملا محمد علی سرانجام در روز 14 [[ربیع الاول]] سال 1350 قمری وفات یافت و پیکرش را در کنار استادش در تکیة جهانگیرخان قشقایی [[تخت فولاد]] اصفهان به خاک سپردند.  
  
 
==منابع==
 
==منابع==
سايت تخت فولاد
+
 
 +
* سايت تخت فولاد
  
 
[[رده:علمای قرن چهاردهم]]
 
[[رده:علمای قرن چهاردهم]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۷ اوت ۲۰۱۹، ساعت ۰۷:۳۹

فرزند ملا محمد باقر خوانساری، از عالمای ساکن در مدرسه صدر اصفهان و از شاگردان و خواص ملازمان و خدمتگزاران علامه جهانگیرخان قشقایی بود. ملازمت و خدمتگزاری وی نسبت به استادش به حدی بود که وی را ملا محمد علی خان می گفتند.

او مردی فقیر و آبرومند بود که با کمال عزت نفس می زیست و هیچ وقت از وی عرض حاجت و اظهار شکایت و ملامت دیده و شنیده نشد. آقابزرگ تهرانی در مورد وی می نویسد: «عالم فاضل، کان من رجال الفضل فی اصفهان و من اهل العلم و المعرفة، قرأ علی مدرسی عصره و مشایخه حتّی بلغ درجة سامیة، و تخرّج علیه آخرون».

ملا محمد علی سرانجام در روز 14 ربیع الاول سال 1350 قمری وفات یافت و پیکرش را در کنار استادش در تکیة جهانگیرخان قشقایی تخت فولاد اصفهان به خاک سپردند.

منابع

  • سايت تخت فولاد