دحیه کلبی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(ایجاد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
{{نیازمند ویرایش فنی}}
 
 
{{بخشی از یک کتاب}}
 
{{بخشی از یک کتاب}}
دحية بن خليفه كلبى‌ از صحابه رسول خدا صلى الله عليه و آله بوده، غزوه بدر را نديده ليكن در احد و ديگر غزوات رسول خدا حضور داشته، و تا زمان سلطنت معاوية بن ابى‌سفيان زنده بوده است.
 
  
دحيه به سال ششم هجرت سفير و ايلچى پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله نزد قيصر روم بوده و قيصر به اسلام گرويد و به رسول خدا ايمان آورد، امّا بطريق‌ها و كشيش‌هاى اطرافى او، ايمان نياوردند و دحيه اين موضوع را به رسول خدا صلى الله عليه و آله خبر داد و پيامبر قيصر را دعا كرد.
+
دحية بن خليفه كلبى‌ از صحابه [[رسول خدا]] صلى الله عليه و آله بوده، غزوه بدر را نديده ليكن در احد و ديگر غزوات رسول خدا صلی الله علیه و آله حضور داشته و تا زمان سلطنت معاوية بن ابى‌سفيان زنده بوده است.
                     
 
دحيه، جوانى زيبا و نيكو روى و به حسن و جمال ضرب المثل بود و جبرئيل به شكل او بر رسول خدا نازل مى‌شد.
 
ابن حجر مى‌نويسد: او به سال ششم هجرت در شهر حمص، به حضور قيصر رسيد و نامه رسول خدا را به وى تسليم كرد. و برخى هم نوشته‌اند اين ديدار در بصرى‌ صورت گرفته است.  
 
  
==منبع==
+
دحيه به سال ششم هجرت سفير و ايلچى پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله نزد قيصر روم بوده و قيصر به اسلام گرويد و به رسول خدا ايمان آورد، اما بطريق‌ها و كشيش‌هاى اطرافى او ايمان نياوردند و دحيه اين موضوع را به رسول خدا صلى الله عليه و آله خبر داد و پيامبر قيصر را [[دعا]] كرد.
سيد ابراهيم سيد علوى، ‌سرزمين پيامبران، نشر مشعر، تهران‌، 1385، ص 175
+
 
 +
دحيه، جوانى زيبا و نيكوروى و به حسن و جمال ضرب المثل بود و [[جبرئيل]] به شكل او بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل مى‌شد.
 +
 
 +
ابن حجر مى‌نويسد: او به سال ششم هجرت در شهر حمص به حضور قيصر رسيد و نامه رسول خدا را به وى تسليم كرد و برخى هم نوشته‌اند اين ديدار در بصرى‌ صورت گرفته است.
 +
 
 +
==منابع==
 +
سيد ابراهيم سيد علوى، ‌سرزمين پيامبران، نشر مشعر، تهران‌، 1385، ص 175.
  
 
[[رده:اصحاب پیامبر]]
 
[[رده:اصحاب پیامبر]]

نسخهٔ ‏۲۰ ژانویهٔ ۲۰۱۳، ساعت ۱۳:۰۲

این مدخل از دانشنامه هنوز نوشته نشده است.

Icon book.jpg

محتوای فعلی بخشی از یک کتاب متناسب با عنوان است.

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


دحية بن خليفه كلبى‌ از صحابه رسول خدا صلى الله عليه و آله بوده، غزوه بدر را نديده ليكن در احد و ديگر غزوات رسول خدا صلی الله علیه و آله حضور داشته و تا زمان سلطنت معاوية بن ابى‌سفيان زنده بوده است.

دحيه به سال ششم هجرت سفير و ايلچى پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله نزد قيصر روم بوده و قيصر به اسلام گرويد و به رسول خدا ايمان آورد، اما بطريق‌ها و كشيش‌هاى اطرافى او ايمان نياوردند و دحيه اين موضوع را به رسول خدا صلى الله عليه و آله خبر داد و پيامبر قيصر را دعا كرد.

دحيه، جوانى زيبا و نيكوروى و به حسن و جمال ضرب المثل بود و جبرئيل به شكل او بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل مى‌شد.

ابن حجر مى‌نويسد: او به سال ششم هجرت در شهر حمص به حضور قيصر رسيد و نامه رسول خدا را به وى تسليم كرد و برخى هم نوشته‌اند اين ديدار در بصرى‌ صورت گرفته است.

منابع

سيد ابراهيم سيد علوى، ‌سرزمين پيامبران، نشر مشعر، تهران‌، 1385، ص 175.