ابوالبرکات کوفی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانشنامه‌ی اسلامی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی '{{نیازمند ویرایش فنی}} {{مدخل دائرة المعارف|فرهنگ معارف و معاریف}} عمر فرزند اب...' ایجاد کرد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
{{نیازمند ویرایش فنی}}
 
 
 
{{مدخل دائرة المعارف|[[فرهنگ معارف و معاریف]]}}
 
{{مدخل دائرة المعارف|[[فرهنگ معارف و معاریف]]}}
  
عمر فرزند ابراهيم بن محمد بن محمد از نوادگان زيد بن على بن الحسين (ع) از پيشوايان نحو و فقه و حديث در كوفه بوده. در سال 455 ق به شام و حلب رفت و نحو را از ابوالقاسم زيد بن على فارسى آموخت و سپس در بغداد از حوزه درس ابوبكر خطيب و ديگران بهره گرفت و در كوفه از محضر ابوالفرج محمد بن علاء و ديگران استفاده نمود. او از مشايخ كوفه بود و در محله سبيع سكونت داشت. اغلب مورخين او را شيعى دانند ولى برخى او را زيدى خوانند. او از مشايخ عمادالدين طبرى است.
+
عمر فرزند ابراهيم بن محمد بن محمد از نوادگان زيد بن على بن الحسين علیه السلام از پيشوايان نحو و فقه و حديث در [[كوفه]] بوده. در سال 455 ق به [[شام]] و حلب رفت و نحو را از ابوالقاسم زيد بن على فارسى آموخت و سپس در [[بغداد]] از حوزه درس ابوبكر خطيب و ديگران بهره گرفت و در كوفه از محضر ابوالفرج محمد بن علاء و ديگران استفاده نمود. او از مشايخ كوفه بود و در محله سبيع سكونت داشت. اغلب مورخين او را شيعى دانند ولى برخى او را زيدى خوانند. او از مشايخ عمادالدين طبرى است.
  
 
از جمله تاليفات او شرح اللمع است. (اعيان الشيعه)
 
از جمله تاليفات او شرح اللمع است. (اعيان الشيعه)
  
==منبع==
+
==منابع==
 
+
سيد مصطفى حسينى دشتى، معارف و معاریف.
سيد مصطفى حسينى دشتى، معارف و معاریف
 
  
 
[[رده:علمای قرن پنجم]]
 
[[رده:علمای قرن پنجم]]

نسخهٔ ‏۲۹ دسامبر ۲۰۱۲، ساعت ۰۶:۴۲

Icon-encycolopedia.jpg

این صفحه مدخلی از فرهنگ معارف و معاریف است

(احتمالا تصرف اندکی صورت گرفته است)


عمر فرزند ابراهيم بن محمد بن محمد از نوادگان زيد بن على بن الحسين علیه السلام از پيشوايان نحو و فقه و حديث در كوفه بوده. در سال 455 ق به شام و حلب رفت و نحو را از ابوالقاسم زيد بن على فارسى آموخت و سپس در بغداد از حوزه درس ابوبكر خطيب و ديگران بهره گرفت و در كوفه از محضر ابوالفرج محمد بن علاء و ديگران استفاده نمود. او از مشايخ كوفه بود و در محله سبيع سكونت داشت. اغلب مورخين او را شيعى دانند ولى برخى او را زيدى خوانند. او از مشايخ عمادالدين طبرى است.

از جمله تاليفات او شرح اللمع است. (اعيان الشيعه)

منابع

سيد مصطفى حسينى دشتى، معارف و معاریف.